{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Skabe: 16 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter og PU-lim. Hvid mat og specialfarve er lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Skabene i alle serier leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade. Højskabe og overskabe leveres desuden som standard med 4 og 6 mm glashylder i tonet grå farve med polerede kanter. Tilvalgsmuligheder som push-open i udvalgte skabe samt indbygget LED-belysning indvendigt i skabe og tilbehørspakker. Fronter: URBAN YOU: Fronterne ligger udenfor siderne, og er 19 mm, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Hvid mat og valgfri farve er lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. CLASSIC YOU: Fronterne ligger inden for siderne af skabene og fås med ramme eller en glat udgave i 18 mm MDF-træfiberplader, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. VINTAGE YOU: Fronterne ligger indenfor siderne og er buede og fås i en glat eller rillet udgave i 21 mm MDF-træfiberplader, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. Skuffer: Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføring. Skufferne er fuldt ud justerbare. Tilvalgsmuligheder som LED belysning i skuffer, elstik, træbakker, greb samt push-open.

Det nye Dansani YOU er designet til at tilpasse sig dig og dit liv, ikke omvendt. Derfor er det designmæssige udgangspunkt også demokratisk. Vi har gjort det nemt for dig at skabe dit helt eget udtryk, uden at du behøver bekymre dig om hverken funktionel eller håndværksmæssig kvalitet. Der er styr på det hele, uanset hvem du er, og hvad du vælger. Faktisk har det aldrig været nemmere at skræddersy et flot og funktionelt badeværelse med udgangspunkt i lige præcis den du er. Med det nye Dansani YOU kan du skabe dit personlige drømmebadeværelse, med streg under dit. Du kan vælge en af de tre stilarter; Vintage, Urban og Classic, eller du kan mikse og matche på kryds og tværs for at opnå din helt personlige stil. Slip fantasien løs og create your personal space.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Produktinformation:

Højde:

40 cm

Bredde:

50 cm

Dybde:

35 cm

Emballage dybde:

40 cm

Emballage højde:

42 cm

Emballage bredde:

52 cm

Nettovægt:

14 kg

Søge bredde:

50 cm

Filter bredde:

50 cm

Søge højde:

40-59 cm

Bruttovægt:

14,7 KG

Udskæring til afløb i skuffer:

Udskæring i topskuffe til afløb mod væg

Skuffeindretning:

Alu indretning

Skuffetype:

Metalskuffe

Fronttype:

Med ramme

skuffelys:

Nej

Energiklasse:

x

Skuffer:

1

Farve:

Hvid mat

Frontfarve:

Hvid mat

EAN:

5713804199102

Isometri

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Monteringsvejledning

Download

3D fil - 3DS format

Download

3D fil - DWG format

Download

3D fil - IGS format

Download

3D fil - SAT format

Download

Installationsoversigt

Download

Push-open - grebsfri

Push-open eller greb? Med vores push-open-system kan du fornemme kvaliteten helt ud i fingerspidserne. Ved et let tryk åbner skuffen, og med et let skub lukkes den igen. Skabe med push-open bruges ofte hvor der ønskes rene linjer, og til at skabe et roligt og ensartet look på møblet.

LED underlight

LED underlight skaber en flot ambient lyseffekt henover gulvet og giver en blid belysning til natlige besøg på badeværelset. Underlight består af indfræset 12v LED lysskinne/r i bunden af skabet.

Lys i skuffer

Vi tilbyder formonteret LED lys i skufferne som et tilvalg til størstedelen af vores vaskeskabe, lyskilderne er forsynet med sensor, som automatisk tænder for lyset når skuffen åbnes, og slukker igen når skuffen lukkes. LED lyset sender et flot ensartet lys ned over skufferne, og giver dig et rigtig godt overblik over skuffernes indhold.

Vores skuffer

Skufferne er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning. Øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Vi har tilvalgsmuligheder som LED-belysning i skuffer, elstik, gummimåtter, træbakker, greb samt push-open kit til vaskeskabe.

220v elstik i skuffen

Få strømmen lige ved hånden, tilkøb et elstik i nederste skuffe. Elstikket er vinklet 45gr. for at gøre tilgængeligheden nem og ligetil. Elstikket er til 220v og forsynet med jord.

Skuffeindretning

Du får endnu mere ud af dine skuffer med skridsikre gummimåtter, smarte rumdelere og bakker, der har metalindsatser til fx pensler og make-up. Men også skabe bliver nemmere at organisere med tilbehør som kurve i flet, flytbare vasketøjsposer og bakker.

Lignende produkter