999

Produktmodel: 999

999

Produktmodel: 999
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Det er ikke hver dag, man får nyt badeværelse. Derfor skal det være præcis, som du ønsker det. YOU er skabt til dette ene formål: at bygge dit drømmebadeværelse.

Med YOU går du hverken på kompromis med kvaliteten, designet eller prisen. Og så gør vi det nemt for dig. Tag udgangspunkt i den af de 3 stilarter, som matcher din stil, og så er det bare med at komme i gang.

Vælg din yndlingsfarve eller en af de smukke med træ. Vælg greb eller ingen greb. Fritstående eller helstøbt håndvask. Runde spejle. Eller aflange. Firkantede. Alle former for lys. Du siger bare til. Så sikrer YOUs brede kvalitetssortiment, at du kan få lige netop dét badeværelse, du går og drømmer om.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet.

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Lignende produkter