Monteringsfilm

Har du brug for hjælp til, hvordan du monterer vores badeværelsesmøbler?

Her finder du en oversigt over alle vores monteringsfilm.

YOU vaskeskab

YOU spejlskab

YOU højskab

YOU dimension rammespejl

Calidris vaskeskab

Calidris højskab

Med et enkelt tryk

Nu giver vi også mulighed for at samle spejle, pendler og spots i en gruppe, så det samlet kan styres med kun et enkelt tryk. Så én justering af spejllyset vil også justere spots og pendler på både farvetone og lysstyrke. Den unikke trådløse styring er enkel at opsætte og kræver ingen wi-fi forbindelse – du skal blot tilkøbe én modtagerenhed for at sammenkoble op til 5 pendler og loftslamper.

Montering af Dansani møbler

Når du skal montere Dansani møbler, følger der altid en monteringsvejledning med dit produkt. Monteringsvejledninger beskriver udførligt hvordan du skal montere dit møbel, brus, spejl eller spejlskab, men nogle gange kan det være en ekstra hjælp med en video, der forklarer det samme på en mere visuel måde.

Derfor kan du her på siden finde monteringsvideoer til flere af vores produkter, så du kan se hvordan de skal sættes op og monteres i dit badeværelse. Du kan også bruge monteringsvideoerne som vejledning, hvis du skal efterjustere møblerne og lige rette op på en skæv skuffe eller lignende. Det er jo heller ikke lige altid, at man husker at gemme monteringsvejledningerne, og så kan det være en hjælp at bruge filmene her på siden til at se, hvordan det nu lige var man justerede skuffen. Det kan også være at højskabet skal flytte plads i dit badeværelse og nu hænge et andet sted, og så kan du via filmen også se hvordan det nu var, at man gjorde dér.

I vores monteringsfilm prøver vi for så vidt muligt at forklare dig med video og tegninger, hvordan du skal montere møblerne og sætte dem op i dit badeværelse. Vi har både videoer med personer, der viser hvordan man gør, men også animerede film, som viser det samme kombineret med vejledninger og tegninger. Begge slags monteringsfilm forklarer tydeligt og visuelt hvordan man gør, så du kan montere dine produkter fra Dansani uden problemer.

Selvom der i videoens titel står en specifik serie, kan du ofte bruge de samme videoer til vores andre møbler. Brug dem som en guide, hvis du er i tvivl, så du kan montere møbler, brus og tilbehør uden problemer.

Husk det rette værktøj

Husk det rette værktøj, når du skal montere møblerne fra Dansani, det gør dit arbejde langt nemmere og overskueligt. Husk især dit vaterpas, som er helt uundværligt, når du skal sætte møbler op. Det kan også være en hjælp at være mere end én person til at montere, så alliér dig gerne med en god ven eller et familiemedlem, når du skal montere vores møbler.

Husk at hvis du ikke selv føler at du magter opgaven med at montere møblerne, endda på trods af vejledninger og videoer, så er det en god idé at bede om hjælp fra en professionel, som kan montere møblerne for dig. Det kan være en idé at få hjælp fra en elektriker, hvis du har købt lamper og spejle med lys fra Dansani, så du får en korrekt opsætning, og derved også en længere levetid af dine produkter. En VVS-installatør kan hjælpe dig med den korrekte opsætning i forhold til vask og afløb, som er uhyre vigtigt at få sat rigtigt op i et badeværelse.

Skulle du have brug for ekstra hjælp som hverken monteringsvejledningen eller vores monteringsvideoer kan give dig, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, og så hjælper vi dig gerne videre.