Dansani mediebank

Klik her for at komme direkte til vores mediebank: Dansanis mediebank

I vores mediebank finder du vores store samling af billeder i høj opløsning samt videoer, der er designet til at inspirere og berige dine markedsføringsinitiativer. Uanset om du er en professionel forhandler, designer eller influencer, har vi alt det indhold, du har brug for til at skabe flotte og engagerende kampagner på sociale medier, din hjemmeside eller i trykte materialer.

Vores mediebank er fyldt med billeder i høj kvalitet, der viser vores elegante badeværelsesdesigns i alle deres detaljer. Fra stilfulde møbelkollektioner til innovative badeværelsesløsninger, har vi et bredt udvalg af billeder, der passer til enhver stil og æstetik. Derudover tilbyder vi også videoer, der giver dig mulighed for at vise vores produkter i bevægelse og skabe dynamiske og indbydende præsentationer. Her finder du også vores logoer i forskellige filformater til netop dét du skal bruge.

Det er nemt at bruge vores mediebank. Du kan enten klikke dig rundt i mapper til det, du skal bruge eller søge på et varenummer eller et filnavn, for at finde frem til det, du skal bruge. 

Har du spørgsmål til brugen af mediebanken, kan du kontakte os her.