opbevaring til badeværelset - sådan gør du

Kender du det? Der skulle egentlig bare stå en pyntesæbe og en dekorativ parfumeflaske på hylden, men pludselig har de fået selskab af hårlak, tandpastatuben og posen med vatpinde. Og bordpladen, der kun var tiltænkt sæbedispenseren og minibregnen, flyder over med vatrondeller, neglefile og føntørreren. Funktionelt badeværelsestilbehør kan i denne sammenhæng blive din nye bedste ven når det gælder opbevaring til badeværelset. Derfor har vi her samlet i en række gode tips og tricks til at opbevaring på badeværelset og gøre det nemt at gøre rent.

  • Indretning

  • Stil

Indretning af skuffer og skabe

Brug skabe og skuffer til opbevaring

Sørg for at have rigeligt med skabs- og skuffeplads, så du kan holde badeværelsestingene inde og støvet ude. Har du ikke plads til et traditionelt højskab, kan du altid være kreativ og lege med at finde plads til overskabe på utraditionelle steder, som fx over toilettet, radiatoren eller bag døren.

Fyld dine skabe og skuffer med praktisk badeværelsestilbehør og gør dagligdagen lettere.

Få systematisk opbevaring i skufferne med praktisk tilbehør til badeværelset

Drop skabslågerne under håndvasken og vælg i stedet en løsning med skuffer, så du ikke skal helt ned i knæ og rode inde i bunden af skabet. Brug rumdelere og bakker til at inddele skuffer i mindre rum, så hver ting har sin plads. Du kan enten bruge dem du allerede har stående eller gå på jagt efter specifikt badeværelsestilbehør. Men husk at vælge noget, der er nemt at vedligeholde og kan holde til det fugtige klima på badeværelset.

Undgå, at dine ting rutsjer rundt i skufferne

Med skridsikre gummimåtter kan du sikre dig, at dine ting bliver på deres plads, også selv om du kommer til at åbne og lukke skuffen med et hårdt skub eller træk. Samtidig beskytter de skuffebunden mod ridser og slitage. Gummimåtterne kan let tages ud af skuffen og rengøres og kan fint kombineres med andet badeværelsestilbehør, som fx bakker og rumdelere. Leveres som standard i YOU, Luna og Calidris

Book et uforpligtende  indretningsmøde

Hav altid dine elektriske apparater ved hånden

Det er bare nemmere at lade føntørreren eller glattejernet blive siddende i stikket frem for at skulle pakke det pænt væk og rulle ledningen op efter brug. Du skal jo alligevel bruge det igen i morgen tidlig. Gør en dyd ud af din magelighed og indret dig med stikkontakter i skabe eller skuffer, så kan du opbevare dine apparater dér og undgå at tingene roder på badeværelset. Det er også praktisk, når du skal oplade shaver eller tandbørste. Elstik i nederste skuffe følger med, når du bestiller lys til dine skuffer. Det kan desuden købes separat til placering i skuffer og skabe.

Vælger du en gør-det-selv løsning så husk, at stikkontakter i fugtige rum som badeværelser skal være IP44-godkendte.

Udnyt pladsen i dine skabe med lækkert badeværelsestilbehør

Vælg funktionelle udtræksbakker, der skaber et godt overblik over mindre ting i dine skabe.

Hvis du har brug for al pladsen på hylderne, kan du også tilkøbe flytbare bakker, som kan placeres på højskabslågen. Så kan du let tage tingene med over til vasken. Små træbakker kan stables inde i skabene, så du kan udnytte pladsen til optimal opbevaring.

Accessories

Småt men godt badeværelsestilbehør til småting og make-up

Magnetlister

Det virker i køkkenet, så hvorfor ikke også indføre det i badeværelset? Brug magnetlister til små metalting som neglefile, sakse og pincetter. Så er de altid nemme at spotte – og sjove for børnene at sætte på plads efter brug.