Indretning af badeværelse med skrå vægge og skæve vinkler

Glem alt om, at dit badeværelse med skrå vægge er et problem og sværere at indrette funktionelt end almindelige badeværelser. Med flere af vores møbelserier får du mulighed for at udnytte hver en centimeter med asymmetriske løsninger og bordplader i specialmål.

  • Indretning

  • Skrå vægge

Perfekte vaske til skråvægge

Med udvalgte vaskemodeller kan du udnytte rummets muligheder optimalt og vælge asymmetriske løsninger, hvor vaskebassinet er placeret i højre eller venstre side, hvilket er særligt velegnet under en skråvæg. Så kan du stå oprejst ved vask og spejl og får god plads på bordpladen ind mod skråvæggen til at stille ting på.

Du kan vælge mellem forskellige standardstørrelser, og har du brug for en specialsyet løsning, er der med vores forskellige serier mange muligheder for at komme dine ønsker og behov i møde, både med hensyn til modeller, materialer og størrelser.

Læs mere om badeværelsesspejle

Skab stemning og udnyt pladsen med dekorative hylder

Praktiske hylder sætter prikken over i’et i din indretning af badeværelset og giver dig mulighed for at have de ting du ofte bruger tæt ved hånden. Placer dem ved siden af spejlet og udnyt pladsen under skråvæggen. Du kan vælge forskellige længder og lade hylderne følge væggens eller spejlets form.

Indret kreativt og få mere opbevaringsplads