Garanti

Hos Dansani står vi inde for vores produkter. Det er grunden til, at vi, ud over de rettigheder, som forbrugeren har gennem lovgivningen, yder yderligere produktgaranti på Calidris møbler med hele 20 års garanti, og på øvrige møbelserier giver vi 10 års garanti.

God kvalitet med garanti

Vores produkter er produceret i overensstemmelse med eksisterende standarder og krav i harmoniserede industrielle standarder. Overflader af træ, porcelæn og glas har naturlige forskelle i deres finish, som er en del af materialets karakter, og betragtes ikke som produktdefekter, hvis de bevarer den nuværende kvalitet og tolerancer i Dansani.

HÅNDVASKE med 10 års garanti

Fritstående vaske og integrerede vaske

møbler med 10 års garanti

Bordplader, vaskeskabe, skuffer, skuffefronter, opbevaringsskabe, skabsdøre, spejlskabe, overskabe, hylder, låger, højskabe, greb, støtteben, hængsler, dæmpere og skuffeskinner

BRUSELØSNINGER med 10 års garanti

Glas, hængsler, beslag, profiler, skinner, greb, håndtag, brusebunde, kabiner, kroge, brusehylder, hjul og styreskinner

spejle, el & belysning med 10 års garanti

Spejle med og uden lyskilder. Lamper og pendler til loft- og rumbelysning. Lyskilder til skabe og skuffer

Tilbehør med 10 års garanti

Makeupspejle uden lyskilder, trådkurve, håndklædeholdere, træbakker, kroge, hylder og bruseskrabere

Tilbehør med 5 års garanti

Håndklædetørrere og makeupspejle med lyskilder

20 års garanti på eksklusive calidris

Stort og luksuriøst badeværelse med flotte ovale spejle og smukke fliser i naturfarver

Hvad er omfattet af garantien?

Garantien kræver, at produktet er monteret i overensstemmelse med vedlagte montagevejledning. Dansani er ikke ansvarlig for skader eller defekter på grund af forkert montage eller installation. Hvis produktet i modsætning til forventningerne har defekter, bedes du forsyne os med dokumentation før montering, idet reklamationsretten bortfalder, såfremt produktet er monteret. Installation af vand og elektriske dele skal udføres af autoriserede fagfolk og være i overensstemmelse med gældende regler.

Garantien kræver, at plejevejledningen er blevet fulgt. Ingen udskiftning vil blive ydet af defekter forårsaget af ukorrekt eller utilstrækkelig vedligeholdelse, omarbejdede møbler eller usædvanlig brug.

 

hvad er ikke omfattet af garantien?

Vær opmærksom på, at garantien ikke længere gælder, og at risikoen for fugtskader vokser, hvis der foretages justeringer af konstruktionen og/eller designet. Vi anbefaler, at den vedlagte plejevejledning læses grundigt og følges, og du bruger kun de anbefalede rengøringsmidler for at sikre, at dine produkter er smukke i mange år. 

Garantien dækker ikke omkostninger fra tredjepart eller artikler, som ikke leveres af Dansani. Eventuelle omkostninger i forbindelse med dette skal dækkes af forsikringen for det selskab, der er ansvarligt for anlægget, eller af forbrugerens egen forsikring. Garantien omfatter ikke sliddele. Se skemaet nedenfor.

* Vores udvidede produktgaranti gælder for produkter købt efter den 1/1-2021. For produkter købt tidligere gælder en produktgaranti på 5 år.

ingen 10 års garanti

Der ydes kun 1 års garanti på nedenstående.

Pungvandlåse, overløbsringe, afdækningsringe, overløbsrosetter, bundventiler og overløbssæt

Elektriske komponenter, der kan udskiftes, som f.eks drivere. Belysning i drift udover normal brug. Normal brug defineres som 4 timer dagligt

Tætningslister, magnetlister, sokkellister, gulvprofilkit og dryplister

Gummilister til bruseskrabere og plejemidler

Problemer med et Dansani produkt?

Har du problemer med et Dansani produkt, som din forhandler ikke kan hjælpe dig med, så udfyld vores reklamationsformular.

Reklamation

har du stadig spørgsmål?

Monteringsvejledning

Her finder du monteringsvejledninger til alle Dansani serier.

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Her finder du vedligeholdelsesvejledninger til vores produkter.

Læs mere

Få svar på dine spørgsmål

De oftest stillede spørgsmål kan du finde her:

FAQ

Kontakt os

Har du brug for at kontakte os?
Kontakt os her