Runde spejle

Skal du bruge et rundt spejl til dig badeværelse eller et andet sted i boligen, så kan du finde det her hos Dansani.

14 Produkter

Hvornår bør man vælge et rundt spejl?

Et rundt badeværelsesspejl bryder de lige linjer i rummet, og et rundt spejl giver et elegant og smukt udtryk i dit badeværelse. Du kan endda bruge et stort rundt spejl andre steder i din bolig, hvis du synes. Hvad med et rundt spejl messing i garderoben? Eller et stort rundt spejl i soveværelset? Vores flotte runde spejle har en stor spejloverflade, og de runde spejle fås endda i flere forskellige størrelser og farver.

Skal du bruge et rundt spejl ø100 eller et rundt spejl 80 cm, så finder du det her. Vi har rund spejle i forskellige størrelser, så du kan finde et rundt spejl, der passer til dig og dine behov. Se fx på vores runde Moon spejl, som fås i 75 eller 90 cm. Og det flotte baggrundsbelyste Corona spejl fås i 60, 75 og 90 cm. Det flotte og enkle Shine spejl kan få i 75 og 90 cm størrelse.

Vores populære Moon spejl har en flot ramme omkring det runde spejl, hvilket både er med til at ramme spejl og lys ind, men som også bidrager med lige dét ekstra til dit badeværelse. Er du til et lækkert rundt spejl i messing? Så sæt det gerne sammen med greb og armatur i messing, så du får et ensartet men også elegant udtryk i dit badeværelse.

Moon fås også med en sort ramme, og det gør vores runde Shine spejl faktisk også. Hvor du på Moon spejlet kan styre lyset i styrke og varme, kan du på Shine slukke og dæmpe lyset i spejlet.

Vil du hellere se vores udvalg af ovale og firkantede spejle – husk at du kan se hele udvalget af spejle her. Du kan også blive klogere på alle vores spejle lige her.

 

Rundt spejl med lys

Vores runde spejle har alle sammen lys, og flere af dem kommer også med lysstyring. Et rundt spejl med lys gør at du ikke behøver ekstra lamper i dit badeværelse omkring dit runde spejl, og du får i et rundt spejl med lys altid god belysning, når de rund spejle kommer fra Dansani.

Med lysstyring på de runde spejle, kan du selv bestemme varmen og styrken på dit lys. Derved kan du få godt lys om morgenen, når make-uppen skal lægges eller skægget barberes, og du kan få stemningsfyldt og afslappet lys om aftenen inden sengetid. Læs meget mere om lysstyring og spejle på siden her.

I vores Moon og Shine spejl er lyset indbygget i det runde spejl, og spejlet indrammer flot både spejl og lys i den farvede ramme omkring det runde badeværelsesspejl. Moon kan du også få i en oval form, hvis du kunne tænke dig et moderne og flot spejl.

Det runde Moon spejl kan fås i 3 forskellige farve, så er du på udkig efter et rundt spejl messing, så finder du det lige her. Spejlet fås også med en sort eller hvid ramme, så du kan finde det rundespejle og farve, der passer ind i dit badeværelse.

Vores Corona spejl har en smuk baggrundsbelysning, hvilket giver en fantastisk flot ramme omkring det runde spejl. Med Corona kan du sætte flere forskellige størrelser sammen, så du kan skabe et flot og anderledes look i dit badeværelse. Et eller flere spejl rundt giver selvfølgelig ekstra lys, og du har derfor altid et flot og veloplyst badeværelse, når du vælger Corona spejlene.

Det er også på de runde Corona spejle, at du kan sætte vores Reach hylde for at skabe ekstra stemning og hygge på badeværelset.

Vil du blive klogere på spejle, så kan du læse mere på denne side. Har du brug for ekstra opbevaring i og omkring dit spejl, så kan du se nærmere på vores spejlskabe eller læse om dem her.

 

Hvor stort skal et rundt badeværelsesspejl være?

Hvis dit badeværelse er stort og rummeligt, kan du vælge et større rundt spejl, mens et mindre badeværelse kan have gavn af et mindre rundt spejl. Vores runde spejle er mellem 60-90 cm i diameter, og de fås både med og uden ramme. Husk på, at spejlet ikke kun skal være funktionelt, men også skal passe til din personlige stil og æstetik. Så vælg et look og en farve, der passer ind i din stil.

 

Hvorfor vælge et rundt spejl?

Et rundt spejl kan give en anderledes og mere unik æstetik til dit badeværelse. Runde spejle er moderne og tilføjer en blødere og mere organisk form til et rum, der ellers er domineret af rektangulære og kvadratiske former. Et rundt spejl kan give et fokuspunkt i badeværelset og tiltrække opmærksomhed på en elegant måde. Dansanis runde spejle fås med og uden farvet kant, og alle spejle fås med belysning.

 

Hvor højt skal et rundt spejl hænge over vasken?

Generelt anbefales det at hænge et rundt spejl på samme højde som et rektangulært eller kvadratisk spejl - dvs. at den nederste kant af spejlet skal være omkring 15-20 cm over overfladen af vasken. Dette sikrer, at spejlet er let tilgængeligt, og at du kan se dit ansigt i en behagelig højde. Men husk også at tage højde for den samlede højde på spejlet og æstetikken i dit badeværelse.