Bade­værelses­renovering med stil

Hvis du ikke kender din stil, har vi her fundet nogle forskellige stilarter, som forhåbentlig kan inspirere dig til at finde din helt personlige stil, når du skal i gang med din badeværelsesrenovering.

  • Indretning

  • Stil

Inviter naturen indenfor

Vi elsker træ – lige fra den lyse til den mørke træsort. Den nordiske, stilrene indretning er lys og åben med lette og funktionelle møbler og smukke, enkle detaljer. Ved at tilføre træ til din indretning ledes tankerne hen mod den skandinaviske, rå natur og skaber liv til badeværelset. Vi har træstruktur i flere af vores serier, men især Calidris skiller sig ud på dette område. Alle Calidristræemner er finerede med massive trækanter i egefinér, og denne egefinér giver en mere jævn kvalitet med en flottere åretegning og forløb af strukturer. Læs mere om egefinér i Calidris.

Vil du skabe et badeværelse, der emmer af personlighed og unik stil, så er det også muligt at kombinere træsider med lakerede fronter på skabet.

Når du går i gang med din badeværelsesrenovering kan du skabe en stilren stemning og bringe naturen endnu tættere på med få grønne planter og nedtonede farver, der læner sig op ad hinanden.

Giv ikke slip på din egen personlighed i jagten på det stilrene nordiske design, men brug gerne dine egne personlige præferencer i samspil med en af de forskellige indretningsstile og din fortolkning af denne. Dit badeværelse skal også være praktisk i hverdagen, og man skal kunne se, at det er dig, der bor der.

Fra pastel til pangfarver

Din indretningsstil kan med fordel kombineres med farver, når blot de er velvalgte. Farver i indretningen kan påvirke både dit sind og humør og skabe personlighed og liv.

Når du går i gang med din badeværelsesrenovering, kan du ved hjælp af diskrete pasteller bevarer det lette, enkle og luftige look, men stadig tilføje ekstra personlighed. Også når de anvendes på såvel badeværelsesmøblet som på væggene.

Du kan lege med de sprælske farver på mange måder i din indretning – et farverigt badeværelsesmøbel kan i sig selv være et kunstværk på badeværelset. Her er hemmeligheden, at den valgte farve får lov til at komme til sin ret og helt uden at virke dominerende i dit badeværelse. Du får her et stilrent badeværelse med masser af personlighed.

Hvidt i hvidt

Er du også en af dem der rigtig godt kan lide hvid? Ja, det er ikke så mærkeligt. Hvid er nemlig den kulør som reflekterer lyset allerbedst, og vi har alle brug for meget lys.

I din badeværelsesrenovering kan du sagtens indrette med hvide vægge og hvide badeværelsesmøbler. Den hvide farve kan nemlig også skabe en hyggelig stemning og få et badeværelse ti at os af god atmosfære. Det er blot vigtigt, at de farver du “tilsætter” i form af tilbehør og urtepotter har milde, varme farver og overflader der ikke er for stilrene som plastik og stål.