Optimal indretning af det lille badeværelse

Drømmer du om at få plads til det store masterbadeværelse på alt for få kvadratmeter? Så se med her og få tips til at lave det lille badeværelse om til en stilfuld oase med masser af opbevaringsplads. Selv om dit badeværelse ikke er så stort, har du heldigvis mange muligheder for at indrette dig, uden at du skal kante dig ind og ud og gå på kompromis med dine ønsker og behov.

  • Rumstørrelse

  • Indretning

Gode løsninger til et lille badeværelse

Dansanis forskellige serier tilbyder mange smarte og funktionelle løsninger til indretning af det lille badeværelse, så du er sikker på at finde en pladsbesparende indretning, der også matcher dine ønsker om design og udtryk.

Det er faktisk bare et spørgsmål om at gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter til små badeværelser og se, hvordan du kan kombinere dig frem til en løsning, der passer ind på dit lille badeværelse.

Tips og tricks til små badeværelser

Vasken med den smalle dybde

At vælge den helt rigtige vask er altafgørende, når pladsen er trang. Den skal fylde mindst muligt ud i rummet og samtidig være funktionel og nem at vedligeholde. Hvis du som her vælger en smal vask med et dybt bassin, får du både plads til at vaske hænderne ordentligt og til at håndtere en løssluppen vandhane. Ellers har du jævnligt vand over hele gulvet. Når du vælger vaskeskab, er det en god idé at udnytte vægpladsen og vælge et, der ikke kun er designet til at skjule vandlåsen. Bare 30 centimeter ekstra giver plads til opbevaring af fx toiletpapir og rengøringsmidler.

Hos Dansani har vi flere forskellige vaske med smal dybde. Dette er både relevant i meget små badeværelser, men også i lange, smalle rum.

Indret skuffer og skabe optimalt

Udnyt pladsen til mindste kvadratcentimeter og slip for rod i det lille badeværelse. Brug vores rumdelere og små bakker i massivt træ til at inddele skuffer og skabe i mindre rum. Du kan også lave dine egne eller gå på jagt efter de helt rigtige, men husk at vælge nogle, der er nemme at tørre af for støv og snavs og kan holde til det fugtige klima på badeværelset.

Har du skabsplads tilovers, kan du vælge at sætte vasketøjskurven ind i skabet, så du er helt fri for det støvsamlende vasketøj.