Product added to basket

Om Dansani

Dansani presserum

 

Dansani presse og medier

Velkommen til vores presserum, der er oprettet som en service for både lokale og internationale medier.

Her kan du bl.a. finde de seneste nyheder fra og om Dansani samt downloade billeder og logoer til professionel brug. Fandt du ikke den information, du søgte, er du velkommen til at kontakte vores marketingafdeling.

DANSANI A/S
Corporate Marketing
Finlandsvej 8
DK-6100 Haderslev
E-mail: marketing@dansani.dk 

Presse- og annoncekontakt

Dansani ønsker at tilbyde pressen en hurtig og professionel service. Derfor vil vi gøre vores bedste for at besvare alle henvendelser snarest muligt. På denne side finder du mange informationer om Dansani og du kan downloade og bestille materiale direkte.

For yderligere information kontakt venligst Dansani Marketing:

DANSANI A/S
Finlandsvej 8
DK-6100 Haderslev
E-mail: marketing@dansani.dk

Louise Thomsen 
Marketing Manager

Telefon: 73 22 29 00 
Mob: 23 63 60 01
E-mail: lot@dansani.dk

Bemærk venligst, at kontaktinformationerne på denne side er beregnet på mediepersoner og ikke henvendelser til kundeservice. 

Nyheder »

Mediebank »  

3D-filer »    

 

Dansani på sociale medier

Facebook
Følg Dansani på Facebook. Her finder du information om aktuelle begivenheder, billeder og meget mere.
Dansani på Facebook

Instagram
Følg os på Instagram hvor vi vil give mulighed for at se en lang række inspirerende, interessante billeder af vores produkter. 

Søg efter brugernavnet "dansanibathrooms" eller brug nedenstående link for at gå direkte til login på Dansanis Instagram profil: Dansani på Instagram

YouTube
På vores YouTube kanal finder du en hel stribe informative instruktions- og monteringsvideoer samt inspirationsfilm på bl.a. dansk. Brug også muligheden for at abonnere, så du ikke går glip af de nye film der bliver tilføjet.
Du finder vores YouTube kanal her: Dansani på Youtube

LinkedIn
På LinkedIn finder du bl.a. alle vores jobopslag. På LinkedIn er det også muligt at følge Dansani og være sikker på at se alle jobopslag.
Du finder vores LinkedIn side her: Dansani på LinkedIn

Twitter
Med vores Twitter profil kan du holde dig opdateret om nyheder, se nye flotte billeder og i det hele taget følge med i hvad der sker i Dansanis badunivers.
Du finder vores Twitter profil her: Dansani på Twitter

 

 

Funktionalitet


Du tilbringer forbavsende meget tid i dit badeværelse hver dag, og med Dansani gør vi dit liv lidt lettere med smarte og funktionelle badeværelsesmøbler.

Læs mere om funktionalitet her