Dansani Luna

Lad dig ikke begrænse af skæve hjørner, skråvægge, indhak eller små og smalle rum, der kan være svære at indrette. Med Dansani Luna får du mulighed for at udnytte hver en centimeter i dit badeværelse uanset størrelse og form. Det omfattende udvalg af håndvaske, spejle, skabe og løsninger, der let kan specialtilpasses, giver dig friheden til at udnytte pladsen og indrette hele dit badeværelse.

DANSANI LUNA - INDRET HELE BADEVÆRELSET UANSET STØRRELSE OG FORM

Hvilken håndvask passer til dig?

Helstøbt og praktisk eller skulpturel og fritstående? Moderne håndvaske taler til alle sanser. Dansani Luna håndvaskene fås i mange modeller, som spænder vidt i udtryk, stil og materialer. Du kan vælge mellem mange standardstørrelser og vaskeløsninger på mål helt op til 275 cm længde.

Vælg dit vaskeskab

Dansani Luna vaskeskabe tilpasser sig alle rum og dine behov. Har du brug for en bred vaskeplads til hele familien kan du vælge en løsning med 2 eller flere vaskeskabe. Har du kun plads til en lille vask, kan du vælge et højt vaskeskab og udnytte vægpladsen under håndvasken. I et smalt badeværelse kan du prioritere gulvpladsen ved at vælge smalle vaskeskabe.

Book et uforpligtende  indretningsmøde