Dansani Mido+

• Billigste Dansani serie
• Enkelt og rent design i hvid mat, hvid højglans, grå mat, varm eg, sort struktur og pine grey
• Findes med låger og skuffer
• Standardbredder i 50, 60, 80, 100 & 120 cm  
• Gennemtænkt dansk design produceret i Danmark.

Det nemme valg for ideel udnyttelse af pladsen – også i det lille badeværelse

Dansani Mido + er velkendt Dansani-kvalitet og funktionalitet til en særdeles favorabel pris. Med sit overskuelige sortiment tilbyder Dansani Mido + med det funktionelle design og materialer maksimal pladsudnyttelse og gode opbevaringsmuligheder med det høje vaskeskab, og er derfor særligt velegnet til indretning af det mindre badeværelse. Badeværelsesmøblerne er tilgængelige i seks farver, hvor du både har mulighed for at trække naturen ind i dit badeværelse med træstrukturerne eller udtrykke dig enkelt med matte og højglans fronter. Du får møbler i et tidssvarende design, som er funktionelle, modstandsdygtige og nemme at holde rene.

“Value for money” er indbegrebet af Dansani Mido+.

Rent & godt for øjet

Det er enkle, tidssvarende designs og overflader, der indbyder til gode 
vaskerutiner, tåler mascara-klatter og høj skumføring hver eneste dag. 


Med skuffeudtræk, der både kan klare en vred teenager og en to-årig 
pilfinger, og masser af fin funktionalitet, der lyser op i din hverdag.

FÅ GOD VASKEPLADS I DET MINDRE BADEVÆRELSE

Håndvaskene findes i små bredder og har en smal dybde, så de passer perfekt til det mindre badeværelse, samtidig med, at du får mest mulig arbejds- og skabsplads til rådighed. Dansani Mido+ serien byder på to vaskedybder i Lotto og Amber og tre forskellige farver i Cappella.

Høje vaskeskabe med god opbevaringsplads

Bag lågerne i får du god hyldeplads til håndklæder og høje rengøringsflasker mm. Og med de høje vaskeskabe og skuffer får god opbevaringsplads og fuldt udtræk der gør det nemt at nå de bageste ting. Både låger og skuffer lukker med soft-close og kan finjusteres efter behov.

Lys i skuffen

Skaber stemning og giver dig bedre overblik. Lyset er batteridrevet og monteres nemt og enkelt.

BLØDE FORMER

Den runde form på den nye Bright lampe er helt i stil med tidens trend med bløde former, og det smarte er desuden, at Bright både kan bruges som spejl, væg- eller lofslampe.

Skab ekstra effekt med Present minispejlet med tilhørende hylde. Spejle som dekoration er en trend og den tonede effekt på både spejl og hylde gør udtrykket i badeværelset cool og lækkert.

Så smart og enkelt kan det gøres

Den fikse lille Chic metalhylde placeres halvvejs indover spejlet og er perfekt til brillerne og en flakon med duftpinde.