Betingelser for brug

Generelle informationer

Dansani A/S
Haderslev
Finlandsvej 8
DK-6100 Haderslev
CVR-nr.: 73318416

Telefon: +45 73 22 29 00
Telefax: +45 73 22 29 94
E-mail: mail@dansani.dk

Informationer afgivet af tredjemand

De links, der er tilgængelige via websitet, er kun til brugerens orientering. Dansani A/S er ikke ansvarlig for materiale produceret eller på anden måde gjort tilgængeligt af tredjemand, uanset om der kan opnås adgang til dette materiale via et link på websitet. Sådanne tredjemænd skal på deres egne websites give de af loven påkrævede informationer om sig selv, og Dansani A/S er ikke ansvarlig for eventuelt manglende eller utilstrækkelige informationer.

E-mail via Internettet

Brugerne af websitet gøres opmærksom på, at fortroligheden af ikke-krypterede emails sendt via eksterne netværk ikke kan garanteres. Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger til Dansani A/S via ikke-krypterede emails.

Ophavsret og varemærker

Dansani A/S har ejendomsretten, ophavsretten © og alle andre immaterielle rettigheder til websitet. Alle rettigheder forbeholdes i alle lande. Offentliggørelse, gengivelse, overførelse eller lagring af indholdet af websitet, helt eller delvist, er ikke tilladt, medmindre Dansani A/S har givet tilladelse hertil. Forbudet gælder ikke for lagring på en computer eller udskrift til eget brug. Materialet må citeres i henhold til gældende lovgivning. I disse tilfælde skal kilden altid oplyses. Varemærker eller logoer vist på websitet må imidlertid ikke gengives, offentliggøres eller distribueres uden Dansani A/S' skriftlige tilladelse.

Information om behandling af personoplysninger

Dansani A/S gemmer midlertidige oplysninger om brugernes færden på websitet. Disse oplysninger er ikke person-specifikke, men bruges udelukkende til statistiske formål.

Gældende lovgivning

Ovenstående vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og evt. tvister, som udspringer af indholdet af websitet eller tjenesteydelser udbudt herpå, skal behandles ved danske domstole.

Forbehold

Dansani A/S tager forbehold for prisændringer, trykfejl, tekniske specifikationer, produktændringer og farveafvigelser grundet tekniske forhold.