CSR

Leverandører

Dansani "Code of Conduct" er et sæt spilleregler for samarbejdet mellem Dansani og vores leverandører. Kravene i vores "Code of Conduct" er baseret på kernekonventionerne i ILO’s deklaration om grundlæggende arbejdstagerrettigheder og vi forventer, at vores leverandører lever op til dem.
Læs mere

Samfund

Dansani har på alle områder fokus på et forretningsdrevet samfundsansvar. Lige fra vores valg af råvarer og leverandører over vores interne processer og det sociale arbejdsmiljø i virksomheden til leverancer af produkter. Vi har en formuleret miljøpolitik, som vi efterlever i vores bestræbelser på at minimere miljø- og klimabelastningen.
Læs mere

Bæredygtighed og Miljø

Dansani udvikler, fremstiller og markedsfører produkter til badeværelset. Samtidig med at vi fastholder vores mere end 30-årige tradition for kvalitet og godt håndværk, vil vi med udgangspunkt i sund forretningssans til stadighed vurdere og styrke vores miljø- og klimaindsats.
Læs mere

Medarbejdere

Dansani ønsker at skabe rammerne for en høj arbejdsglæde og vi har meget fokus på medarbejderens sundhed og trivsel. Det sker bl.a. ved at opretholde høje sikkerhedsstandarder på arbejdsmiljøområdet, vise omsorg for den enkelte og gøre en særlig indsats for at øge sundhed og sikkerhed på virksomheden. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde sundhedsforsikring til alle medarbejdere, bestræbe os på at reducere antallet af arbejdsulykker, begrænse brugen af kemikalier og forebygge nedslidning på grund af gentagne bevægelser.
Læs mere

FNs verdensmål

Dansani tilpasser sin strategi efter FN's verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har identificeret fire mål, som gør det muligt for os at bidrage globalt på den mest givende måde, og vi arbejder løbende på flere af målene.
Læs mere