Få en bedre start på dagen med en dobbelt håndvask

Uanset om du står overfor en mindre opfriskning eller en større, gennemgribende renovering af dit badeværelse, så har vi en løsning, der passer til dig. Med en dobbelt håndvask til badeværelset kan I være flere ude på badeværelset på samme tid, og få den stille og rolige morgen, som I fortjener. Udnyt den ekstra tid, som en dobbeltvask på badeværelset giver, ved at sidde lidt længere ved morgenbordet inden alle skal videre med hver deres hverdag.

  • Indretning

  • Håndvask

En løsning til dig kan være en dobbeltvask

En dobbeltvask er nem at montere. Samtidig sparer du plads med en dobbelt håndvask ift. to enkelte håndvaske. Det betyder, at du altså ikke nødvendigvis behøver at udvide hele dit badeværelse. Du kan nemlig få dobbelte håndvaske helt ned til 100 cm i bredden. Hos Dansani finder du et stort udvalg af dobbelte håndvaske til badeværelset i forskellige designs.

Nye former og udtryk

Fleksibilitet er kodeordet for os, når vi udtænker nye løsninger til badeværelsesindretningen. Vi vil gerne give dig så mange muligheder som muligt. Hos Dansani er vi specialister i badeværelser, og vores produkter defineres af gode kvalitetsmaterialer med lang holdbarhed – som også fremstår flotte efter mange års brug. En smuk og funktionel dobbelt håndvask med et flot og praktisk vaskeskab, kan give dit badeværelse et helt nyt udtryk på en lækker og stilfuld måde.

en dobbelt håndvask til badeværelset

Til den pladskrævende familie eller dig, der kan lide større albuerum, er den unikke 160 cm brede dobbelt porcelænsvask en ideel løsning til en dobbelt håndvask på det nye badeværelse. Skuffer og skabe fås i mange forskellige farver og overflader fra minimalistiske nuancer til stemningsfulde træstrukturer. Alle skufferne har pladsoptimerende bakker samt indbyggede dæmpere, der søger for at skufferne lukker blidt.

Book et uforpligtende  indretningsmøde

Dobbelt håndvask på badeværelset

Du kan frit vælge mellem mange materialer med forskellige fordele:

Solid surface

Det ultratynde solid surface materiale har en hvid, mat overflade. I modsætning til de ydre markant slanke og skarpe linjer er vaskenes indre kendetegnet ved et blødt og rengøringsvenligt design. Det tynde design kræver at vask og bordplade er understøttet af skabe i den fulde bredde.

Silestone®

Silestone® føles og ser ud som natursten, og 93% af materialet er også naturlig kvarts-sten. Kvarts blandes med harpiks og farvestoffer, og dermed skabes de unikke designs, som vi bruger til Unique vaskene i Calidris serien. Det geniale ved Silestone® udover det smukke udtryk, er egenskaberne, for her får du et enestående stærkt materiale, der er ridsefast, modstandsdygtigt overfor pletter og syre og ikke at forglemme hygiejnisk og nemt at vedligeholde.

Glasvask

Dansani glasvaske er nemme at rengøre og overfladen er resistent overfor almindelige kemikalier. Vaskene er hvidlakerede på bagsiden og fremstillet i en særlig krystalklar glas, der er mere farveneutral end almindelig floatglas på grund af mindre indhold af jernoxid.