Inspiration til nyt badeværelse

Du kender det måske godt. Du kommer ud på et koldt flisegulv hver morgen og bliver mindet om, at tiden er inde til et nyt badeværelse. Men fra tanke til handling kan der være langt, især hvis du er lidt usikker på, hvordan du egentlig skal gribe opgaven an. Men vi hjælper dig gerne med planlægningen af et nyt badeværelse og giver dig hermed gode ideer, tips og tricks til at hjælpe din drøm på vej.

  • Indretning

Hvad koster et nyt badeværelse ?

Et nyt badeværelse koster som regel mellem 30.000 - 40.000 kroner pr. m2 – men afhænger selvfølgelig af en række forhold, hvor valg af fliser, specialløsninger osv. har en betydning. Et helt nyt badeværelse på fx 8 m2 vil altså typisk koste et sted mellem 240.000 og 400.000 kr. Det kan selvfølgelig gøres langt billigere, hvis du fx nøjes med at skifte møblerne ud eller står for noget af arbejdet selv.

Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvor mange penge, du vil bruge på et nyt badeværelse. Tag banken med på råd og husk at tage højde for, at et byggeprojekt ofte bliver dyrere end forventet på grund af uforudsete udfordringer undervejs. Det er derfor en god idé at afsætte lidt ekstra i budgettet.

Synes du, det er svært at komme i gang og at overskue økonomien i projektet, er der rigtig god hjælp at hente i de professionelle badbutikker. Her får du god hjælp og vejledning til, hvordan du bedst griber opgaven an i forhold til budgettet samt inspiration og ideer til indretningen af et nyt badeværelse. Vi kan derfor anbefale, at du kontakter en af vores mange forhandlere.

Find forhandler

Nyt badeværelse på budget

Drømmen om et nyt badeværelse behøver ikke at sprænge budgettet. Hos Dansani forstår vi, at skønhed ikke bør være forbeholdt dem med dybe lommer, og derfor har vi skabt Mido+ serien - den ultimative løsning til dem, der ønsker stilfulde badeværelsesmøbler uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mido+ serien byder på et spændende udvalg af moderne designs og funktionelle løsninger, der er skræddersyet til at opfylde dine behov og passe til dit budget. 

Du kan også lade dig inspirere af vores andre serier lige her, og finde lige netop det, der passer til dig og dine ønsker for et nyt badeværelse.

Book et uforpligtende  indretningsmøde

Tænk plads og opbevaring ind i dit nye badeværelse

Når du skal vælge møbler til et nyt badeværelse, er det en god idé først at beslutte, hvordan du ønsker at anvende pladsen i rummet. Ønsker du en lang bordplade med plads til fx puslepude, er der mindre vægplads til højskabe og sideskabe til opbevaring af fx undertøj og håndklæder. I stedet kan du vælge ekstra høje vaskeskabe og udnytte vægpladsen under vasken.

Er rummet smalt, kan du prioritere gulvpladsen ved at vælge en smal vaskeløsning uden at gå ret meget på kompromis med bordpladsen. Har du brug for længere sammenhængende bordplads, er en asymmetrisk vaskeløsning et godt bud. Vælger du et spejlskab fremfor et spejl, kan du både spejle dig og udnytte vægpladsen til ekstra opbevaring.

Overvej nøje, hvilke ting du gerne vil opbevare i dit badeværelse og indret rummet derefter. Mangler du ekstra vægplads, er væggene over toilettet eller bag døren også gode til et højskab, overskab eller hylder.