Ovale spejle

Et ovalt spejl giver dit badeværelse et elegant udtryk og leder du efter et ovalt spejl til dit badeværelse, så finder du det selvfølgelig også her hos Dansani.

Hvornår bør man vælge et ovalt spejl?

Er du til bløde former og et elegant udtryk på badeværelset, så er et ovalt spejl med lys det helt rigtige for dig. Vores ovale spejle kan du få i 2 udgaver.

Det populære runde Moon spejl fås nu også som et spejl ovalt. Det er et ovalt spejl med lys og det passer perfekt ind i dit badeværelse. Det ovale Moon spejl har en flot ramme, som fås i 3 forskellige farver, og lyset sidder simpelthen i denne ramme. Der er tænkt på godt lys i det ovale Moon spejl, her får du både godt arbejdslys, når skægget skal trimmes eller make-uppen lægges perfekt. Og så kan det ovale spejl dæmpes og justeres til behageligt stemningslys, når dagen er slut, og du er på vej i seng.
Hvis du leder efter et ovalt spejl messing eller et guld spejl oval, så er Moon det helt rigtige spejl til dig og dit badeværelse. Det fås nemlig i 3 flotte farver, så du kan et ovalt spejl, der passer lige ind i dit badeværelse og til dine farver. Et ovalt guldspejl står smukt i badeværelset og tilføjer både elegance og kvalitet. Sæt det sammen med armatur og greb i messing, så det ovale guldspejl kommer rigtigt til sin ret.
Og hvis du skal bruge et stort ovalt spejl, så er Moon også det rette for dig. Det fås nemlig i en højde på 105 cm, så det er det helt rette ovale spejl til dig, der leder efter et stort ovalt spejl til badeværelset.

Er du mere til et ovalt spejl uden ramme, så kan du vælge vores Oval spejl. Dette spejl har flotte bløde former, og det fås i 2 udgaver, så du kan vende det, som du ønsker, og har du et mindre badeværelse kan du med fordel have dit spejl lodret og dermed give plads til andre smukke badeværelsesmøbler.
Vores Oval spejl fås også med lysstyring, så hvis du tilvælger enten Lyra, Stratos eller Jupiter lamper, kan du selv styre styrken og varmen på dit flotte ovale spejl.


Ovalt spejl med lys

Vores ovale spejle fås enten med indbygget lys eller med tilvalg af lamper. De ovale spejle har lysstyring, så du selv kan styre styrken og varmen på dine lamper. Det er op til dig om du er til ovale spejle med indbygget lys eller hellere vil have eksterne lamper. Tænk på dit badeværelse som en helhed og tænk over, hvad der passer bedst ind i det overordnede look og udtryk.

Med Moon spejlet får du et ovalt spejl med lys, der er indbygget i selve rammen rundt om spejlet. Du kan få denne ramme i 3 forskellige farver, så du kan finde et ovalt badeværelsesspejl, der passer ind hos dig. Brug også gerne et ovalt spejl andre steder i boligen, fx er Moon et perfekt ovalt vægspejl i din garderobe eller i soveværelset.

Til vores Oval spejl kan du tilvælge lamper, og her kan du vælge mellem vores forskellige lamper. Lamperne understreger din stil i dit badeværelse, og de er også tilgængelige i flere forskellige farver.
Lamperne på Oval spejlet styres også via lysstyringen på spejlet, og du kan derved selv styre varme og styrke på dit lys på badeværelset.

Et ovalt badeværelsesspejl er en smuk og elegant løsning i dit badeværelse. De bløde og afrundende former giver et godt modspil til de ellers firkantede former, der findes i et badeværelse. Og husk at du kan vælge Moon spejlet i flere farver, så du kan få lige præcis det spejl, der passer ind i din bolig og dit badeværelse. Læs meget mere om spejle her.

Husk at du hos os også kan få runde og firkantede spejle, og så har vi selvfølgelig også et stort udvalg af spejlskabe. Glem ikke, at et spejl ikke bare er et spejl. Dansanis spejle er ikke kun trendy, funktionelle og flotte – de er også af en utrolig høj kvalitet og holdbarhed.

 

Hvor stort skal et ovalt badeværelsesspejl være?

Størrelsen på et ovalt badeværelsesspejl afhænger af størrelsen på dit badeværelse og den specifikke placering, hvor du ønsker at placere spejlet. Dansanis ovale spejle fås i flere varianter, så du kan finde den størrelse, der passer ind i dit badeværelse. Husk også på, at det er vigtigt at tage højde for vægpladsen, når du vælger størrelsen på dit spejl. Et stort spejl kan tage op for meget plads på væggen, mens et for lille spejl kan se underdimensioneret og ubetydeligt ud i forhold til resten af rummet.

 

Hvorfor vælge et ovalt spejl?

Et ovalt spejl er en stilfuld og elegant tilføjelse til ethvert badeværelse. Det giver en blødere og mere organisk form end traditionelle rektangulære spejle og kan bidrage til at skabe en mere afslappet atmosfære i rummet. Et ovalt spejl kan spare plads i dit badeværelse, da det fylder mindre på væggen end et tilsvarende rektangulært spejl. Det er især en fordel i mindre badeværelser, hvor pladsen kan være en udfordring. Mange vælger et ovalt spejl på grund af dets unikke stil, funktion og pladsbesparende fordele.

 

Hvor højt skal ovale spejle hænge over vasken?

Du bør tage højde for størrelsen på dit ovale spejl og vasken, når du bestemmer den nøjagtige placering. Hvis dit spejl er bredere end din vask, kan du hænge det højere op for at sikre, at det stadig giver et passende synsfelt. Omvendt, hvis dit spejl er smallere end din vask, kan du hænge det lavere for at sikre, at det er centralt placeret over vasken.