Håndvaske

Vores håndvaske fås i forskellige størrelser og dybder, så du kan indrette både det store og det lille badeværelse. 

417 Produkter

Små håndvaske til det lille badeværelse

Har du et lille badeværelse, kan du sagtens få både håndvask og vaskeskab i dit badeværelse. Den lille Micro Menuet håndvask passer med sin dybde på bare 27 cm perfekt ind i det lille og smalle badeværelse eller gæstetoilet. Håndvasken er vendbar, så du kan placere armaturet i højre eller venstre side, hvilket gør den fleksibel på den lille plads.

En anden lille håndvask er den flotte Mini Minore vask, som laves i materialet solid surface. Denne vask har en dybde på 36 cm og passer derfor også fint ind i det lille badeværelse.

Så uanset størrelsen på dit badeværelse, så kan du finde både små og store håndvaske her hos Dansani.

Dobbelthåndvaske til det større badeværelse

Har du bredden, har vi håndvasken. Så hvorfor ikke udnytte pladsen fuldt ud med en dobbelt håndvask. To bassiner giver mulighed for, at flere kan blive klar til en ny dag og komme ud af døren samtidig.
Vælg mellem mange forskellige helstøbte eller fritstående håndvaske. Kombinér eventuelt med vores ekstra høje vaskeskabe for at få fuld udnyttelse af vægpladsen.
Vores dobbeltvaske fås også i forskellige materialer, så du kan finde lige netop den håndvask, der passer til dit badeværelse.

Kender du fx vores lækre Minore håndvask? Den elegante, helstøbte Minore håndvask kan du vælge efter mål i længder op til 240 cm, og dermed skræddersy en løsning til lige netop dit badeværelse og dine behov, så du kan udnytte hver en centimeter i dit badeværelse. Minore kan fås med et eller to bassiner, og du vælger selv, om den skal laves med eller uden hanehul, så den passer til et bordstående eller væghængt blandingsbatteri.
Vores håndvaske Shape, Form og Unique kan også skræddersys efter dine mål og behov til badeværelset – læs mere om det skræddersyede badeværelse her.

Håndvaske til bordplade

Med vores fritstående håndvaske og tilhørende bordplader kan du udnytte rummets muligheder optimalt og vælge løsninger med en eller flere håndvaske samt placering af håndvasken i højre eller venstre side. Samtidig får du en stilfuld og anderledes løsning, der passer til både store og små rum.

Vores fritstående håndvaske fås i flere udformninger, så uanset om du er til runde eller firkantede håndvaske, så kan du finde det her.

Vores bordplader fås i træ, laminat og det bæredygtige Silestone, som består af minimum 20% genbrugsmateriale. Du kan også vælge at få skræddersyet din vask, så den sidder enten til højre eller til venstre på en plade hvor bordplade og vask går ud i ét.

 

Håndvask til badeværelset i farve

Du kan i vores serier Mido+ og Calidris få håndvaske til badeværelset, som er i en anden farve end hvid.

Cappella vasken er fremstillet af sanitetsporcelæn, og denne porcelænsvask fås både som hvid mat, hvid blank og sort håndvask. Den har et rummeligt bassin, så der er god plads til både at børste tænder og vaske ansigtet.

Vores Form vask er fremstillet af glas, og den kan du få i 4 forskellige, matte farver. Hvad med en sort håndvask til et hvidt vaskeskab? Eller gå efter den lysegrå mat og sæt den sammen med et vaskeskab i en tilsvarende farve.

Unique håndvasken er fremstillet af et kvartsbaseret materiale, og denne stenhåndvask er helt unik i sin udformning. Den fås i 6 forskellige farver, og har et flot marmoreret look, så det næsten ligner en marmor håndvask i dit badeværelse. Unique fås både som håndvask og bordplade, så du altså kan kombinere den og skræddersy den som du ønsker. Læs mere om det skræddersyede badeværelse her.

 

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Vores håndvaske fås i flere forskellige slags materialer. Porcelænshåndvasken er selvfølgelig lavet af sanitetsporcelæn, som er et stærkt, keramisk materiale, med et blødt og afrundet design på alle kanter i både bassin og bordplade. Overfladen er hård, glat og blank, og de afrundede kanter gør den meget rengøringsvenlig.

Dansani håndvaske fås også i det stærke materiale solid surface, som har en mat og silkeblød overflade, der er behagelig at røre ved. Det ultra tynde design giver håndvasken et minimalistisk og stilrent udtryk, der danner en perfekt afslutning på dit vaskeskab. Solid surface vasken vedligeholder du nemt med almindelige rengøringsmidler til badeværelset, den tåler dog ikke skurende rengøringsmidler. Derudover anbefaler vi Dansanis plejemiddel til matte overflader 3 gange årligt. Mindre skader kan repareres.

Vores Form vask er fremstillet i glas, og har et moderne, stilrent design med bløde former. De fire matte farver, det tynde udtryk og bløde bassindesign udstråler personlighed og elegance. Håndvasken kan laves præcis efter dit badeværelses størrelse og dit ønske om antal bassiner og farve.

Unique håndvasken har et stringent og markant design, der drager opmærksomheden, og det eksklusive Silestone® naturmateriale, tilfører dit badeværelse et strejf af luksus og elegance, der er ud over det sædvanlige. Hver håndvask er unik, og laves specielt til dig og dine ønsker om størrelse, antal af bassiner, samt deres placering. Det dybe og rummelige bassin fås i 2 bredder.

 

Hvilken højde monteres en håndvask i?

Højde til montage på din håndvask og dit vaskeskab kan du se under vores installationsmål her. Vores håndvaske til badeværelset har forskellige højder alt efter hvilken håndvask og hvilket materiale, du går efter. Derfor skal dit vaskeskab monteres i den rette højde, og det kan du se i vores installationsmål.

 

Håndvaske med eller uden hanehul

Et hanehul i en håndvask bruges til armaturet på dit badeværelse. Vi har håndvaske med 1 eller 2 hanehuller, alt afhængigt af hvilken håndvask og størrelse du ønsker. Vælger du en dobbeltvask med 2 armaturer, skal du her også have 2 hanehuller. Skal du i stedet kun have en enkelt vandhane stående ved din håndvask, skal du kun bruge 1 hanehul.

Har du et væghængt armatur, kan du selvfølgelig også få håndvaske uden hanehuller.

 

Find det rigtige badeværelsesmøbel til håndvasken

Når du har valgt hvilken håndvask du ønsker til dit badeværelse, skal du også vælge hvilket badeværelsesmøbel, der skal være under håndvasken. Du kan se nærmere på alle vores vaskeskabe lige her.

Forskellen på et vaskeskab og et underskab er, at der i et vaskeskab er lavet udskæringer til afløbet fra din håndvask. Derfor er det der, du kan finde et badeværelsesmøbel til din håndvask.

 

Hvilken vask til badeværelse?

Når det kommer til håndvaske, har du ved Dansani flere materialer at vælge mellem. Sanitetsporcelæn er det klassiske materiale, som fremstår flot i mange år, og er nemt at rengøre. Vi har også håndvaske i materialet solid surface, som giver mulighed for et tyndere og mere elegant look. Hos os kan du også få håndvaske i glas og det smukke materiale Silestone, der er stærk og modstandsdygtig på overfladen.

 

Hvad koster en ny håndvask?

En ny håndvask behøver ikke være dyr, og den spænder vidt i prisen alt efter hvilket materiale og hvilken størrelse, du ønsker. Lad dig inspirere af vores produktkatalog, hvor du også kan se priser.

 

Hvor høj skal en badeværelsesvask være?

Der er forskellige højder/tykkelser på badeværelsesvaske alt afhængigt af hvilket materiale, du vælger. Med solid surface har du mulighed for et meget tyndt og elegant look, hvor du med porcelæn kan få en lidt højere vask, afhængigt af hvilken vask, du vælger.

 

Hvor højt skal en badeværelsesvask hænge?

Generelt bør din vask placeres, så der ca. er 80-85 cm fra gulvet og til håndvaskens overkant. Der er dog andre faktorer som spiller ind, som fx din højde, vaskeskabets højde og hvilken slags vask, du har valgt. Placér vasken, så du har en god arbejdshøjde uden at den hænger for højt eller for langt nede.

 

Hvad må man ikke hælde i vasken?

Generelt set er det en god idé at undgå at hælde noget i vasken, der ikke er vand eller sæbe, da det kan skade rørsystemet. I stedet skal du bortskaffe disse materialer på en passende måde, såsom at smide dem i skraldespanden eller følge lokale regler for genanvendelse og bortskaffelse af farligt affald.

 

Kan man selv skifte håndvask?

Ja, det kan du godt, hvis der kun er tale om udskiftning og den skal tilsluttes eksisterende rør. Hvis du skal lægge nye rør eller ændre på vvs-installationer, skal du have hjælp fra en autoriseret vvs-installatør.