Dansani Match brus

Dansani Match er en bred serie af bruseløsninger i høj kvalitet, moderne design og med gennemtænkte detaljer. Ud fra bare seks grundmodeller kan du kombinere utallige varianter som fx brusehjørner med to brusedøre, brusehjørner med foldedøre eller sidepaneler, nichedøre, brusevægge etc.

Dansani Match – brusedøre og brusevægge til alle rumstørrelser

Med Dansani Match har vi kræset for funktionerne og designet, der er enkelt med gennemtænkte detaljer, som måske ikke umiddelbart er synlige for øjet, men som du vil glædes over i hverdagen.

Vores mange Dansani Match modeller, størrelser og kombinationsmuligheder gør det således nemt for dig at vælge lige netop den bruseløsning, der passer til dit badeværelse og dit behov.

Vælger du Dansani Match brusevægge og brusedøre, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Brus serier indvendigt nemlig udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Dansani Match kombinationsmuligheder

Det fleksible sortiment i Dansani Match giver mange kombinationsmuligheder, så du kan vælge den bruseløsning, der passer bedst til dit badeværelse. Og det enkle og tidløse udtryk giver dig en bruseløsning der holder i mange år både i brug og i design.

Ud fra de seks grundmodeller kan du nemt og enkelt danne mange forskellige bruseløsninger i flere størrelser. Grundmodellerne kan nemlig kombineres på kryds og tværs, og de er vendbare, hvilket betyder at du ikke behøver skelne mellem højre- og venstremodel. Ønsker du fx et 80 cm firkantet brusehjørne med to brusedøre, bestiller du blot 2 stk. A81.

Se alle Match bruseafskærmninger her

Svingdøre - Model A

Dansani Match klassiske brusehjørne med to døre der kan både åbne udad og indad, når du ikke bruger de to brusedøre. Det giver god gulvplads i et lille badeværelse og åbner rummet.

Faste brusevægge med svingdør - Model C

Har du et lille badeværelse, kan du udnytte pladsen tæt op mod brusehjørnet, hvis du vælger en dør med sidepanel. Dansani Match brusedørene kan foldes indad, så de optager mindst mulig plads.

Buede svingdøre - Model E

To buede døre fra Dansani Match kan sættes sammen til et brusehjørne. Døråbning både udad og indad giver god plads i rummet, når brusehjørnet ikke er i brug.

Badekarsvæg med svingdør - Model H

Vink farvel til badeforhænget med en elegant afskærmning der skaber fornemmelsen af meget mere luft i rummet. Glasdøren kan drejes ind foran armaturet, så afskærmningen tager mindst mulig plads. Afstivningsarm medleveres.

Design med omtanke

De enkle profiler gemmer på hæve-sænkefunktion og mulighed for justering, der tager højde for skæve vægge, så dørene åbner og lukker perfekt hver gang. En tilhørende dækkappe lukker profilet foroven og sørger for den sidste finish. Profilerne fås i farverne satin eller sort mat.
Se brus inspiration