Spejlskab i smukt design og højeste kvalitet

Den største fordel ved et spejlskab er ekstra opbevaring og let adgang til de ting, som du bruger dagligt. Pga. den smalle dybde kan du placere cremer, deodoranter, parfumer, hårlak og makeup på rækker, så du hurtigt får overblik over al indholdet i dit spejlskab. Der er ikke noget, som bliver skjult bag hinanden og du vil altid kunne finde lige dén creme, du står og skal bruge.

 • Indretning

 • Stil

Personliggør dit spejlskab

Et Dansani spejlskab er noget helt specielt. Vi har sørget for et gennemtænkt design, der både er funktionelt og skaber hyggelig stemning med forskellige former for belysning. Samtidig kan du med vores spejlskabe sætte et personligt præg på dit badeværelse på en skandinavisk og minimalistisk måde.

Du kan nemlig vælge spejlskabe med sider i samme farve som resten af dine nye badeværelsesmøbler. Samtidig er der mange forskellige designs, størrelser og muligheder for belysning, så spejlskabet kommer til at passe perfekt ind i din stil og badeværelsesindretning.

Indbyggede spejlskabe

Hvis du ikke vil gå på kompromis med opbevaringspladsen, men samtidig ønsker en mindre synlig løsning er In-built spejlskabet ideelt. Det indbygges nemlig i væggen, så selve skabet er skjult og kun spejlfladen er synlig på væggen – ligesom et spejl.

Smart badeværelsesskab med spejl

Spejlskabe til badeværelset er både flotte og funktionelle. Men det kan være svært at navigere i et omfattende sortiment og vælge det rigtige badeværelsespejlskab. Vi giver dig tryghed, uanset dit valg, fordi alle vores spejlskabe har fokus på:

 • Høj kvalitet
 • Gode råmaterialer
 • Gennemtænkt design
 • Godt håndværk

Book et uforpligtende  indretningsmøde

Et skab med et praktisk og funktionelt spejl er en rigtig god spejlløsning til de fleste badeværelser – især hvis der skal være ekstra plads til opbevaring. Alle vores spejlskabe er med soft close, der giver dig en dæmpet og lydløs lukning af lågerne. De fleste af vores spejlskabe har dobbeltsidede spejllåger, så du kan anvende dine ting samtidig med, at du ser dig selv i spejlet.

Vi har udelukkende anvendt kvalitetsmaterialer til alle dele i vores spejlskabe. Derfor er de bl.a. udstyret med solide metalhængsler, der nemt kan justeres, så lågerne sidder perfekt på skabet. Mange spejlskabe indeholder også smarte features som f.eks.:

 • Vi har forsynet alle spejlskabe med el-stik og usb-stik til praktisk opladning
 • Glashylder, som du kan placere efter dine opbevaringsbehov, så du både får plads til den høje hårlak og den lave krukke med creme
 • Forstørrelsesspejl med 5x forstørrelse, som hurtigt lader dig spotte alle detaljerne
 • Magnetliste til opbevaring og nem adgang til dine små metalgenstande
 • Flytbar metalhylde, som du kan placere så den passer præcis til din opbevaring