Monteringsvejledninger

Monteringsvejledninger findes ved at indtaste varenummeret i søgefeltet øverst på hjemmesiden.

monteringsfilm 

Har du brug for at finde vores monteringsfilm? 

Se mere

Monteringsvejledninger fra Dansani

Monteringsvejledninger til møbler er afgørende for at hjælpe dig med at samle og montere dine nyindkøbte møbler korrekt. Vores monteringsvejledninger er en detaljeret trin-for-trin-guide, der viser dig, hvordan du kan montere møblerne uden problemer. Her er nogle vigtige punkter at overveje, når du følger en monteringsvejledning.

Først og fremmest viser monteringsvejledningen en liste over alle de komponenter, der er nødvendige for at samle og montere møblet. Det er vigtigt at sikre, at alle de nødvendige skruer, møtrikker, beslag og andre dele er inkluderet i pakken. Hvis nogle af komponenterne mangler, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan få rettet op på de manglende varer. Vi pakker dog altid vores varer med en 0 fejls-sikring, der forsikrer os og dig om at alle delene følger med i din levering.

Derudover viser vores monteringsvejledninger dig også, hvis du skal bruge specielt værktøj eller andet for at samle møblet. Det kan fx være at der skal bruges silikone eller andet, og så vil dette også fremgå af monteringsvejledningen.

Vores monteringsvejledninger giver dig en tydelig og detaljeret beskrivelse af hvert samletrin, så du nemt og fejlfrit kan montere dine nye Dansani møbler. Vejledningerne er lette at forstå, men skulle du have brug for ekstra hjælp, kan du altid få hjælp fra vores monteringsfilm eller ved at kontakte os. Vi viser dig også tegninger eller diagrammer, hvis der er punkter, hvor du skal være særligt opmærksom.

I vores monteringsvejledninger kan du også altid tydeligt se hvilket værktøjer der er nødvendige for monteringen, og du kan også her se i hvilken rækkefølge du skal gøre de forskellige ting. Der er også inkluderet tips og advarsler undervejs, samt henvisninger til andre vejledninger ved produkter, hvor det er relevant.

I nogle af vores monteringsvejledninger kan du også finde QR-koder, der leder hen til videoer, der yderligere forklarer dig hvordan tingene skal monteres og hænger sammen. Det er alt sammen gjort for at lette dit arbejde med monteringen og gøre den så fejlfri som muligt.

Skulle du ikke føle dig helt tryg ved selv at montere vores produkter, kan du altid kontakte en professionel håndværker og få hjælp. Mange VVS-installatører kender vores produkter og vil gerne hjælpe dig med at montere møblerne. Du kan finde din nærmeste forhandler her.

Hvis du har spørgsmål til monteringen af dit Dansani møbel, så må du meget gerne kontakte os her.