Historien om Dansani

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. 

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 180 medarbejdere i ind- og udland. Se præcis hvilke lande vi er i.

HVIS NOGET SKAL GØRES, SKAL DET GØRES ORDENTLIGT

Sådan siger vi hos Dansani, sådan har det været lige siden starten i 1983, og sådan vil det altid være hos os. Vi er badeværelsesentusiaster hele vejen igennem, og vi ønsker at gøre netop badeværelset til husets bedste rum.
Derfor er vores mission enkel - nemlig at udvikle og producere smukke og gennemtænkte badeværelseskoncepter, der skaber glæde i hverdagen.

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

se filmen om Dansani

Træd ind i vores verden af badeværelser og se hvem vi er, og hvad vi laver.

Vores værdier

Vores værdier er drivkraften og afsættet i alt, hvad vi gør: Vi udviser glæde over for både kollegaer, kunder og leverandører.
Vi respekterer den enkelte, vores omgivelser og miljø. Vi har mod til udvikling og forandring og sætter spørgsmålstegn ved "vi plejer".

Glæde

Glæden ved at skabe driver os. Det er det, der skal kanaliseres ud blandt både kunder og samarbejdspartnere. Vi ser problemer som spændende udfordringer, der skal løses på Dansani-måden. Det er med til at skabe arbejdsglæde og i sidste ende gode resultater.

Respekt

Vores samvittighed byder os at have respekt for den omverden, vi færdes i. Derfor er respekt for mennesker og natur nødvendigt for at kunne stå ved det, vi gør. Vi har respekt for det gode håndværk og de materialer, vi anvender. Og frem for alt for den designtradition, vores løsninger repræsenterer.

Mod

Vi skal ikke være bange for at fejle. Vi skal i stedet have modet til at gøre en forskel i både de løsninger, vi skaber og på de markeder, vi opererer på. Vi skal være åbne for nye indtryk og de forandringer, der sker i verden. Ellers udvikler vi os ikke.

Læs mere om bæredygtighed og miljø

Mød vores designere

Alle Dansani-møbler starter tilværelsen ud fra tanken om at gøre en forskel. Det hele starter i designstudiet i København. I de lyse og luftige lokaler finder vores designere og arkitekter både ro til fordybelse og adgang til den pulserende storby.

Med inspiration i klassisk møbelhåndværk og Nordens mange unikke råmaterialer, udforskes spændingsfeltet mellem det fantastisk funktionelle og det æstetisk minimalistiske. Målet er i al beskedenhed det samme, hver gang de første streger slås: At finde den perfekte balance mellem form og funktion samt at tilføje endnu et kapitel til historien om dansk design.

Rasmus Kjær, CDO & designer

Rasmus har været designer hos Dansani siden 1993 og har gennem årene skabt mange forskellige løsninger, som er med til at gøre livet i badeværelset både smukkere og nemmere. Han er uddannet fra Kunstakademiets Arkitekstskole i 1991.

Jeanette Vecht, designer

Jeanette har været designer hos Dansani siden 1993. Lige siden, har hun været med til at formgive funktionelle og smukke møbler og tilbehør. Hun er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1990.

Andreas Marxen, designer

Andreas er uddannet Master i Industriel Design og startede hos Dansani i 2018. Når han designer møbler til badeværelset, inkluderer det altid et skarpt øje for krydsfeltet mellem funktion og følelser.