Foldedør "B", 180 grader, 200x97-99 cm

Varenummer: B101-01
Serie: Match

3.900 DKK

Serie: Match

Foldedør "B", 180 grader, 200x97-99 cm

Varenummer: B101-01
3.900 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:

Farve


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Alle Match svingdøre og vægge er testet og lever op til kravene i EN 14428:2015, der omhandler hærdning af glas, stabilitet og tæthedsklasse.

GLAS
6 mm hærdet sikkerhedsglas i henhold til EN12150 med EasyCare-behandling på indvendig side. Klart glas og udvalgte modeller i isglas.

PROFILER
Stærk aluminiumslegering med slidstærk satin-anodiseret eller sort mat pulverlakeret overflade.

HÆNGSLING
Hæve-sænkebeslag løfter døren fri af gulv ved åbning og giver selvlukkemekanisme, hvor døren holdes åben ved 90 grader. Indvendigt i hængsels-profilet ligger fejeliste for vandsikring.

MAGNETLISTER
Der følger en magnetliste med hver enkelt svingdør og fast brusevæg, der kan kombineres med magnetliste fra alle de andre svingdøre. Denne tilpasning kan foregå 2 gange, hvorefter magneten er fast tilpasset sin modpart. Magnetlisten ligger i et PVC-profil med en særlig mat overflade, der modvirker at profilerne klæber sammen ved længere tids stilstand. Magnetlistens skrå anslag sikrer en perfekt lukning hver gang. Universel model, der fungerer både som højre og venstre model uden modifikation eller brug af værktøj.

Sammensæt en bruseløsning der passer perfekt til dit badeværelse uanset størrelse og form.

Match bruseserien består helt enkelt af 6 grundmodeller, som kan kombineres og danne præcis den bruseløsning, der passer til dit badeværelse. Modellerne findes med profiler i sort eller satin, og så er de er vendbare, så du behøver ikke skelne mellem en højre- og venstremodel.

Specifikationer

Højde:

200 cm

Dybde:

0,6 cm

Interval bredde:

97-99 cm

Farve:

Satin/klart glas

Overflade:

Klar glas

Materiale:

Glas/alu

Toldtarif:

7020008000

Toldtarif NO:

70200000

VVS nummer:

674182071

DB nummer:

1960217

Emballage højde:

210 cm

Emballage bredde:

101 cm

Emballage dybde:

6 cm

Nettovægt:

28490 g

Bruttovægt:

32690 g

Oprindelsesland:

CN

EAN:

5711112522827

Måltegning

Download

Foldedør "B", 180 grader, 200x97-99 cm

Download

Monteringsvejledning

Download

Monteringsvejledning

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Hæve-/sænkefunktion

Hæve-/sænkebeslag løfter døren fri af gulv ved åbning og giver selvlukkemekanisme, hvor døren holdes åben ved 90 grader. Indvendigt i hængselsprofilet ligger fejeliste for vandsikring.

Dansani Match brus - komplet løsning

Alt fra Dansani Match brus serien leveres med både magnetliste og drypliste og klar til montering. Der skal således ikke købes ekstra for at kunne montere produktet, medmindre der er tale om en specialløsning der ikke kan opfyldes ved vores standard Match sortiment.

Magnetlister der holder tæt

Der følger en magnetliste med hver enkelt svingdør og fast væg, der kan kombineres med magnetliste fra alle de andre svingdøre. Denne tilpasning kan foregå 2 gange, hvorefter magneten er fast tilpasset sin modpart. Magnetlisten ligger i et PVC-profil med en særlig mat overflade, der modvirker at profilerne klæber sammen ved længere tids stilstand.

Vendbart sortiment

Alle Dansani Match modeller er vendbare og kan anvendes i både højre og venstre side uden tilpasning eller brug af værktøj.

Slut med snavs og kalk

Vælger du Dansani Brus, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Brus serier indvendigt nemlig udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Lignende produkter