Henter lokationer...

Find forhandler

Søg på postnummer eller by, og vælg om du vil se forhandler med/uden udstilling.

Besøg en af vores mange forhandlere eller et af vores egne showroom i Haderslev, Lyngby og Vejle.

{{ shop.name }}
{{ shop.address }}
{{ shop.postalcode }} {{ shop.city }}
{{ shop.phone }}

Kunne ikke finde nogle forhandlere i det valgte land

 

Nyt badeværelse? Udstillinger, inspiration og indretning

Få god kvalificeret rådgivning og inspiration til dine badeværelsesmøbler og til indretning af dit store eller lille badeværelse, moderne eller retro badeværelse – ja, dit helt personlige badeværelse. Udstillinger hos vores Dansani forhandlere kan besøges over hele landet, hvor du vil blive mødt af passionerede eksperter, som hjælper dig trygt og sikkert med planlægningen af dit nye badeværelse.

De hjælper gerne med opmåling, bestilling, levering og montering af dit badeværelse. Og hos flere af vores forhandlere er det også muligt at få udarbejdet en tegning af dit drømmerum i deres badeværelse-udstillinger. Med mange års erfaring i badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket badeværelse, der lever op til netop dine behov, krav og ikke mindst rammer. Så uanset om du kun har få kvadratmeter at gøre godt med, eller om det er et kæmpe badeværelse, du skal have renoveret, er du sikker på, at du med produkter fra Dansani, får et badeværelse du kan have glæde af i mange år frem.

Så find din nærmeste forhandler her, og kom ud og oplev de mange spændende muligheder, de har at byde på til dit nye badeværelse. Her kan du se alt lige fra vaskeskabe med håndvaske, spejle, spejlskabe, høj- og sideskabe, belysning og håndklædetørrer.