Henter lokationer...

Find forhandler

Søg på postnummer eller by, og vælg om du vil se forhandler med/uden udstilling. ELLER vælg webshops, hvis du vil købe online.

Vil du gerne se Dansani badeværelserne i virkeligheden, så kig indenfor hos en af vores mange forhandlere, som har egen bad udstilling (vælg MED UDSTILLING i boksen ved siden af søgefeltet). Du er også meget velkommen til at besøge et af vores egne showroom med badeværelsesudstillinger i Haderslev, Lyngby, Vejle og Hillerød. I et badeværelse showroom kan du mærke kvaliteten, se de mange fine og funktionelle detaljer og få masser af tips og rådgivning.
Vælg WEBSHOPS i boksen til højre for søgefeltet, hvis du vil se, hvor du kan handle online. 

{{ shop.name }}
{{ shop.address }}
{{ shop.postalcode }} {{ shop.city }}
{{ shop.phone }}

Kunne ikke finde nogle forhandlere i det valgte land

 

Se udstilling badeværelse og få inspiration og rådgivning til nyt badeværelse

Få god kvalificeret rådgivning og inspiration til dine badeværelsesmøbler og til indretning af dit store eller lille badeværelse, moderne eller retro badeværelse – ja, dit helt personlige badeværelse. Badudstillinger hos vores Dansani forhandlere kan besøges over hele landet, og her bliver du mødt af passionerede eksperter, som hjælper dig trygt og sikkert med planlægningen af nyt badeværelse.

De hjælper gerne med opmåling, bestilling, levering og montering af dit badeværelse. Og hos flere af vores forhandlere med bad udstilling det også muligt at få udarbejdet en tegning af dit drømmerum.  Med mange års erfaring i badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket nyt badeværelse, der lever op til netop dine behov, krav og ikke mindst rammer. Så uanset om du kun har få kvadratmeter at gøre godt med, eller om det er et kæmpe badeværelse, du skal have renoveret, er du sikker på, at du med produkter fra Dansani, får et nyt badeværelse du kan have glæde af i mange år frem.

Så find din nærmeste forhandler her. Husk at vælge forhandler med bad udstilling, hvis du gerne vil se og opleve de mange spændende muligheder, de har at vise til dit nye badeværelse. Her kan du se alt lige fra vaskeskabe med håndvaske, spejle, spejlskabe, høj- og sideskabe, belysning og håndklædetørrer.