Find Forhandler Nær Dig

Vil du gerne se Dansani badeværelserne i virkeligheden, så kig indenfor hos en af vores mange forhandlere, som har egen udstilling. Du er selvfølgelig også velkommen i vores egne showrooms i Haderslev og Lyngby eller ubemandede i Vejle & Hillerød. Vælg fra listen nedenfor, om du vil kontakte en forhandler med eller uden udstilling.

  • Ingen forhandlere fundet

Oplev vores showroom

Dansani Haderslev

Finlandsvej 8 Mandag - fredag 8:00 - 16:00

Kom og se et kæmpestort showwrom ifm Dansanis hovedkontor i Haderslev. Her viser vi alle nyhederne og alle serier og har indrettet 2 etager med et væld af forskellige badeværelser.  Klik på adressen og se mere om showroomet.

Dansani Bathroom Store

Lyngby Hovedgade 61 Åbent efter aftale - klik på adressen og book en tid

Hos Dansani Lyngby har vi en 450 m² stor badeværelse udstilling, som vi kalder Dansani Bathroom Store. Her finder du alt indenfor badeværelsesmøbler, fliser, armaturer, brus, toiletter og belysning. Showroomet har åbent efter aftale - klik på adressen og book en tid.

Se udstilling badeværelse og få inspiration og rådgivning til nyt badeværelse

Få god kvalificeret rådgivning og inspiration til dine badeværelsesmøbler og til indretning af dit store eller lille badeværelse, moderne eller retro badeværelse – ja, dit helt personlige badeværelse. Badudstillinger hos vores Dansani forhandlere kan besøges over hele landet, og her bliver du mødt af passionerede eksperter, som hjælper dig trygt og sikkert med planlægningen af nyt badeværelse.

De hjælper gerne med opmåling, bestilling, levering og montering af dit badeværelse. Og hos flere af vores forhandlere med bad udstilling det også muligt at få udarbejdet en tegning af dit drømmerum.  Med mange års erfaring i badeværelsesbranchen har de, de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket nyt badeværelse, der lever op til netop dine behov, krav og ikke mindst rammer. Så uanset om du kun har få kvadratmeter at gøre godt med, eller om det er et kæmpe badeværelse, du skal have renoveret, er du sikker på, at du med produkter fra Dansani, får et nyt badeværelse du kan have glæde af i mange år frem.

Så find din nærmeste forhandler her. Husk at vælge forhandler med bad udstilling, hvis du gerne vil se og opleve de mange spændende muligheder, de har at vise til dit nye badeværelse. Her kan du se alt lige fra vaskeskabe med håndvaske, spejle, spejlskabe, høj- og sideskabe, belysning og håndklædetørrer.