• Forside / 
  • Guide til favoritlisten

Guide til favoritlisten

Find dine favoritter

Når du udforsker vores inspirationsunivers, vil du spotte tre prikker i hjørnet på nogle billeder. Klik på dem, og få hurtigt en liste over alle produkterne på billedet.

Sådan gør du:

  1. Udforsk vores inspirationsunivers: Gennemse vores smukke og funktionelle badeværelsesløsninger.
  2. Klik på de tre prikker: Når du ser et billede med tre prikker i hjørnet, klik på dem for at se en liste over produkterne på billedet.
  3. Gem dine favoritter: Finder noget du kan lide? Klik på produktet og "Tilføj til favorit" for at tilføje det til din favoritliste.

 

Opret flere favoritlister

Vi ved, at dit drømmebadeværelse kan have mange facetter. Derfor kan du lave flere favoritlister, så du nemt kan organisere og gemme alle dine unikke idéer og projekter.

Med flere favoritlister kan du:

  1. Organisere dine idéer: Opret separate lister til forskellige stilarter, farvetemaer eller specifikke projekter.
  2. Sammenligne muligheder: Hold styr på forskellige designs og idéer, så du kan træffe den bedste beslutning for dit badeværelse.
  3. Planlæg fremtidige projekter: Gem dine kreative visioner til fremtidige projekter, så du altid har dem lige ved hånden.

Sådan gør du:

  1. Udforsk vores inspirationsunivers: Udforsk og opdag dine nye favoritter i vores brede sortiment.
  2. Opret en ny favoritliste: Klik på "Tilføj til favorit" og vælg “Opret ny” under "Dine lister" for at tilføje produkter til en ny samling.
  3. Navngiv og gem dine lister: Giv dine lister meningsfulde navne, så du nemt kan finde og redigere dem senere.

Del med din forhandler

Du kan samle dine favoritprodukter til badeværelset og nemt dele listen med din forhandler. Få professionel rådgivning, gør bestillingen enklere, og samarbejd tættere om at skabe dit drømmebadeværelse.

Del med dine nærmeste

Gem dine favoritprodukter til badeværelset og del listen let med venner, familie eller din partner. Få deres input og idéer, og planlæg jeres drømmebadeværelse sammen.