Badekarsvæg med svingdør (inkl. skråarm) 155x100 cm

Varenummer: H100-01
Serie: Match

2.715 DKK

Serie: Match

Badekarsvæg med svingdør (inkl. skråarm) 155x100 cm

Varenummer: H100-01
2.715 DKK

Prøv vores konfigurator og tilpas produktet efter dine behov. Vælg blandt disse tilpasningsmuligheder:


Inspiration
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

BADEKARSVÆG MED SVINGDØR HØJDE 155 CM Vink farvel til badeforhænget og vælg i stedet en MATCH afskærmning. Den elegante glasflade fremstår næsten profilløs og skaber fornemmelsen af meget mere luft i rummet. Glasdøren kan drejes i en vinkel på 90 grader ind foran armaturet, så afskærmningen fylder mindst muligt. Pivothængsler hæver og sænker elegant glasdøren ved åbning og lukning. Og en silikoneliste nederst på døren sørger for, at den lander blidt på kanten af badekarret og slutter tæt til. Afstivningsarm medleveres

Brugervenlige bruseløsninger i stilrent design og gennemført kvalitet med funktionelle detaljer. Dansani Match er en ny serie af bruseløsninger i høj kvalitet, moderne design og med gennemtænkte detaljer. Serien består af mange forskellige bruseløsninger og leveres i mange størrelser, så du får et bredt udvalg til din rådighed. Vi har kræset for funktionerne og designet, der er enkelt med gennemtænkte detaljer, som måske ikke umiddelbart er synlige for øjet, men som du vil glædes over i hverdagen. Ud fra grundmodellerne kan du nemt og enkelt danne mange forskellige bruseløsninger i flere størrelser. Grundmodellerne kan nemlig kombineres til fx brusehjørner med to døre eller brusehjørner med foldedøre eller sidepaneler. Alle grundmodellerne er vendbare, hvilket betyder at du ikke behøver skelne mellem højre- og venstremodel. Der er mange løsninger og størrelser at vælge imellem og det er nemt og enkelt at sammensætte og bestille.

Produktinformation:

Højde:

155 cm

Bredde:

100 cm

Dybde:

0,6 cm

Emballage dybde:

6 cm

Emballage højde:

165 cm

Emballage bredde:

100 cm

Nettovægt:

21 kg

Søge bredde:

100 cm

Filter bredde:

100 cm

Søge højde:

170-199 cm

Bruttovægt:

23 KG

VVS informationer

VVSnummer:

674183571

Bredde:

95 - 97 cm

EAN:

5711112516215

Isometri

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

Monteringsvejledning

Download

Vedligeholdelsesvejledning

Download

3D fil - DWG format

Download

3D fil - 3DS format

Download

3D fil - SAT format

Download

3D fil - IGS format

Download

Vendbart sortiment

Alle Dansani Match modeller er vendbare og kan anvendes i både højre og venstre side uden tilpasning eller brug af værktøj.

Slut med snavs og kalk

Vælger du Dansani Brus, er du sikret nem rengøring og en smuk og klar glasflade. EasyCare er et tysk, miljøvenligt produkt, som er certificeret af det uafhængige laboratorie SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Brus serier indvendigt nemlig udstyret med den hårdføre og miljøvenlige EasyCare-behandling, som gør livet surt for snavs og kalkaflejringer – selv efter 30.000 aftørringer. Glasset skal blot tørres af med en blød klud efter brug, så har du et flot glas i mange år fremover.

Dansani Match brus - komplet løsning

Alt fra Dansani Match brus serien leveres med både magnetliste og drypliste og klar til montering. Der skal således ikke købes ekstra for at kunne montere produktet, medmindre der er tale om en specialløsning der ikke kan opfyldes ved vores standard Match sortiment.

Lignende produkter