Håndvask med underskab

Håndvask med underskab

Håndvask med underskab

Søger du efter en god og nem løsning til dit badeværelse, så kan vores samlede møbelpakker være en løsning for dig. Her får du møbelpakker, der består af en håndvask med et underskab eller et vaskeskab, og du køber derfor møblet samlet. Du kan få sæt med låger i flere forskellige farver, og vasken er en flot porcelænsvask, som både er nem at holde og rengøre. Møbelpakkerne med skuffer fås kun i hvid mat, men her med samme flotte porcelænsvask.

Sæt med vaskeskab 52 cm med låge og Cappella porcelænsvask
3.835 DKK
Møbelpakke med låger, 62x67x41 cm
4.575 DKK
Møbelpakke med låger, 82x67x41 cm
5.340 DKK
Møbelpakke med skuffer, 62x67x41 cm
6.700 DKK
Møbelpakke med 2 skuffer og Cappella vask, 62 cm
6.700 DKK
Møbelpakke med skuffer, 82x67x41 cm
7.610 DKK
Møbelpakke med 2 skuffer og Cappella vask, 82 cm
7.610 DKK
Møbelpakke med skuffer, 52x67x41 cm
6.335 DKK
Møbelpakke med 2 skuffer og Cappella vask, 52 cm
6.335 DKK

Komplette underskabe med vask til alle slags badeværelser

På et badeværelse er en badeværelses vask med skab næsten uundværligt. Du kan selvfølgelig godt nøjes med at have en vask på dit badeværelse, men du kan opbevare mange ting i dit vaskeskab, og det skjuler også rørføringen og afløb, så du får et badeværelse med et pænere udseende. I underskabet kan du opbevare både shampoo og toiletpapir, det er rart at have på badeværelset og også rart at have det gemt væk. Vi har gjort det nemt for dig her på siden, for her har vi allerede sammensat nogle skabe med håndvaske, og derved kan du nemt og hurtigt finde det sæt, der passer ind hos dig.

Har du ikke så meget plads på dit badeværelse, og er du på udkig efter en smal håndvask med underskab? Så kan du finde det lige her. Her kan du både få vaskeskabe med låger og med skuffer. Alle disse møbelpakker har en vask med et underskab, så det gør det nemt for dig at vælge og bestille. Det er nemt at finde en lille håndvask med underskab til dit badeværelse her på siden.

Ønsker du i stedet lidt flere valgmuligheder, bør du gå på opdagelse i vores vaskeskabe, hvor du kan se alle vores muligheder. Du kan også tage et kig på vores inspirationssider, hvor du kan finde din stil og også skræddersy dit badeværelse.

 

Stort udvalg af badskabe i mange størrelser og materialer

Vi har håndvaske med skab i tre forskellige størrelser, så du sikkert kan finde noget, der passer til dit badeværelse. Badskabene med låger fås i 3 forskellige farver, hvorimod dem med skuffer kan fås i hvid mat. Hvid mat er en utrolig populær farve til dine badeværelsesmøbler, så den går man aldrig fejl af.

I disse skabe med håndvaske er der ikke mulighed for tilvalg såsom lys i skuffer eller andre farver, der skal du i stedet købe håndvask og vaskeskab hver for sig. Når valgmulighederne ikke er så store, gør det til gengæld valget nemt, og du kan her på siden se vores udvalg af håndvaske med skab til badeværelset.

 

Små håndvaskeskabe til mindre badeværelser

Har du et lille badeværelse, hvor der er brug for et fint lille badeværelsesmøbel med en vask, så kan du sikkert finde noget her på siden. Møbelpakkerne fra Mido har god plads i skabene, så du kan udnytte hver kvadratmeter i dit badeværelse. I skabene med låger er der plads til alt det vigtige, og i håndvaskeskabe med skuffer kan du få plads til alt det du bruger på badeværelset.

Hvis du har et gæstebadeværelse eller måske et sommerhus, hvor der mangler et lille skab med håndvask, så er disse møbelpakker en god løsning for dig. Sættene er billige, men samtidigt også af god kvalitet, så du kan roligt vælge at få disse underskabe med vask til dit badeværelse.

 

Høj funktionalitet med vask og underskab i ét

Med en møbelpakke hvor vask og underskab et samlet i ét, gør du det nemt for dig selv. Her er valgmulighederne begrænsede, så derfor kan du nemt og hurtigt finde den vask og det skab, som passer til dig.

Måske du lige mangler et badeværelsesmøbel til dit sommerhus? Eller leder du efter en god og brugbar løsning, hvor der ikke er for mange dikkedarer og det hele måske er lidt billigere? Så er Mido møbelpakkerne lige noget for dig. Her får du god kvalitet for pengene, og det er nemt og hurtigt at vælge lige det, du står og mangler. Her på siden kan du finde en flot løsning med en badeværelses vask med skab.

Disse møbelpakker er også perfekte på gæstetoiletter, hvor pladsen ofte er trang, og hvor man helst vil spare lidt penge. Med disse flotte håndvaske med skab i hvid mat med skuffer er helt perfekte i dit badeværelse, og du kan få plads til mange af dine ting.

Mido møbelpakkerne er både nemme at vælge og nemme at sætte op. Når det hele bliver leveret samlet, er det nemt for dig at installere og bruge både porcelænsvask og håndvaskeskab.

 

Det komplette badeværelse

Et flot badeværelse kræver også flotte og funktionelle møbler, og det får du med Dansani. Disse møbelpakker har den flotte Cappella vask, som er lavet af sanitetsporcelæn. Dette materiale er holdbart og nemt at rengøre, hvilket passer perfekt til de funktionelle og kvalitetsrige møbler fra Mido. Når du køber vask med skab som her på siden, hvor det er samlet, er mulighederne begrænsede, men til gengæld er det nemt, hurtigt og endda billigt at gå med denne løsning. Du kan hurtigt finde et lækkert underskab med vask her på siden, og så er du i gang med badeværelset uden problemer.

Ønsker du at have flere valgmuligheder i forhold til størrelse, valg af materialer samt farver, skal du se nærmere på vores vaskeskabe her. Vi har også samlet en lang række inspirationssider, så du kan få idéer til dit badeværelse. Det er en god idé at starte her, hvis du ikke helt ved hvad du leder efter.

 

Hvordan får jeg mere plads på badeværelset?

Hvis du mangler plads på dit badeværelse, bør du tænke i alternative løsninger for opbevaring. Har du plads til et overskab på væggen bag toilettet? Eller kan du få plads til et smalt højskab på væggen bag døren i badeværelset? Det kan også være en løsning at skifte spejlet ud med et spejlskab, da dette også vil frigive plads. Det kan også være at du har plads til et højere vaskeskab end det, du har i dag? Vælger du et vaskeskab med en højere bundskuffe, får du også ekstra plads til opbevaring.

 

Hvorfor vælge en håndvask med underskab?

Har du brug for en nem løsning, så kan disse møbelpakker være løsningen. Her får du en håndvask med et vaskeskab, så du nemt og hurtigt kan finde et badeværelsesmøbel, der passer dig.