Historien om Dansani

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. 

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 180 medarbejdere i ind- og udland. Se præcis, hvilke lande vi er i.

Se filmen om Dansani

Træd ind i vores verden af badeværelser og se hvem vi er, og hvad vi laver.  

Vores værdier

Vores værdier er drivkraften og afsættet i alt, hvad vi gør: Vi udviser glæde over for både kollegaer, kunder og leverandører.
Vi respekterer den enkelte, vores omgivelser og miljø. Vi har mod til udvikling og forandring og sætter spørgsmålstegn ved "vi plejer".

Glæde

Glæden ved at skabe driver os. Det er det, der skal kanaliseres ud blandt både kunder og samarbejdspartnere. Vi ser problemer som spændende udfordringer, der skal løses på Dansani-måden. Det er med til at skabe arbejdsglæde og i sidste ende gode resultater.

Respekt

Vores samvittighed byder os at have respekt for den omverden, vi færdes i. Derfor er respekt for mennesker og natur nødvendigt for at kunne stå ved det, vi gør. Vi har respekt for det gode håndværk og de materialer, vi anvender. Og frem for alt for den designtradition, vores løsninger repræsenterer.

Mod

Vi skal ikke være bange for at fejle. Vi skal i stedet have modet til at gøre en forskel i både de løsninger, vi skaber og på de markeder, vi opererer på. Vi skal være åbne for nye indtryk og de forandringer, der sker i verden. Ellers udvikler vi os ikke.

Create your personal space

Vores løfte til dig er ”Create your personal space”. Det er en fortælling om muligheder, kreativitet og individualitet. Men det er også en opfordring til dig om at bruge vores produkter på dine præmisser. Vi ser nemlig badeværelset som hjemmets vigtigste rum. Det bliver næsten ikke mere personligt. Det er et rum, som du bruger forbavsende meget tid i hver eneste dag. Derfor synes vi også, at du skal have lov til at lege med din kreativitet, når du indretter dit badeværelse. Det er grunden til, at vi stiller et bredt sortiment til rådighed. Så du kan indrette dig præcis efter rummets størrelse, budget og din personlige stil. For vi laver badeværelser til mennesker, som alle er forskellige. Vi ser badeværelset som dit personlige frirum, og ingen skaber det bedre end dig.

Derfor er vores mission at gøre det nemt og inspirerende at indrette dit badeværelse med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk og med dybe rødder i dansk designtradition.

Mød vores designere

Alle Dansani-møbler starter tilværelsen ud fra tanken om at gøre en forskel. Det hele starter i designstudiet i København. I de lyse og luftige lokaler finder vores designere og arkitekter både ro til fordybelse og adgang til den pulserende storby. 

Rasmus Kjær

– "Det er kompleksiteten, der driver mig."

Jeanette Vecht

– "Det er materialerne, der skaber mulighederne."

Christoffer Petersen

– "Design skal gøre livet nemmere."

Andreas Marxen

– "Design handler om funktionalitet og følelser."

Mette Mosegaard

– "Design opstår, når former mødes."