Match / XXL

Brusehylde, rustfrit stål

Smart hylde i rustfrit stål, hvorpå du kan opbevare din shampoo og sæbe i bruseren. Denne smarte brusehylde kan indmures i hjørnet af brusenichen uden behov for skruer, hvilket giver en ren og elegant finish. Du kan også vælge at indfræse hylden i en eksisterende bruseniche og efterfuge. Dette giver dig mulighed for at tilføje praktisk opbevaringsplads til din bruser uden at skulle ændre den eksisterende bruseniche. Med Dansanis fokus på kvalitet og holdbarhed er vores brusehylde selvfølgelig lavet af robuste materialer, der modstår vand og korrosion, hvilket sikrer, at den vil holde i mange år.

Valgt
Krom

2400600

Pris
610 kr.

GTIN (EAN) 5708877080495
VVS nr. 774490117
DB nr. 1443752
Korpusfarve Krom
Materiale Rustfrit stål
Nettovægt 0,27 kg
Bruttovægt 0,27 kg
Emballage højde 30,60 cm
Emballage bredde 23 cm
Emballage dybde (længde) 2 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig