Match

Bruseskraber i krom inkl. silikonekrog

Denne minimalistiske bruseskraber er en elegant tilføjelse til dit badeværelse. Den er lavet af krom med et stramt og enkelt design, der ser godt ud. Skraberen er nem at bruge og fjerner let vanddråber og sæberester fra bruseglas og fliser. Den leveres med en smart silikonekrog, der gør det nemt at hænge den direkte på bruseglassets kant. Det betyder, at den altid er lige ved hånden, når du har brug for den.

Valgt
Krom

1600012

Pris
280 kr.

GTIN (EAN) 5711112059989
VVS nr. 674149804
DB nr. 1819854
Korpusfarve Krom
Nettovægt 0,23 kg
Bruttovægt 0,25 kg
Emballage højde 27 cm
Emballage bredde 22,50 cm
Emballage dybde (længde) 3,70 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig