Match / XXL

Bruseskraber i rustfrit stål

Dansanis ergonomiske bruseskraber er den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Lavet af holdbart rustfrit stål, tilbyder denne skraber en lang levetid og modstår korrosion og vandspild. Det ergonomiske design sikrer en behagelig greb, hvilket gør rengøringen af brusevæggene til en lethed. Med denne skraber kan du nemt fjerne vanddråber og sæberester, hvilket holder dit bruseområde pletfrit og rent. Dansanis bruseskraber er en essentiel tilføjelse til ethvert badeværelse, der søger en enkel og effektiv løsning for at opretholde en skinnende brusekabine.

Valgt
Krom

2400346

Pris
280 kr.

GTIN (EAN) 5708877423476
VVS nr. 778418109
DB nr. 1443738
Korpusfarve Krom
Materiale Rustfrit stål
Nettovægt 0,25 kg
Bruttovægt 0,25 kg
Emballage højde 3 cm
Emballage bredde 27 cm
Emballage dybde (længde) 17 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig