Match / XXL

Bruseskraber i silikone inkl. silikonekrog

Den moderne bruseskraber i mørk grå silikone er perfekt til at holde dit bruseområde rent og tørt. Den har en let ru overflade, der giver et godt greb, når du bruger den. Skraberen er fantastisk til at fjerne vanddråber, sæberester og kalkaflejringer fra bruseglas og fliser. Den leveres med en smart silikonekrog, så du kan hænge den direkte på bruseglassets kant. Det gør det nemt at opbevare og have den klar til brug efter badet. Den har også et stilfuldt design, der passer til ethvert badeværelse. Med denne bruseskraber i silikone kan du nemt holde dit bruseområde skinnende rent.

Valgt
Mørk grå

1600162

Pris
280 kr.

GTIN (EAN) 5711112396114
VVS nr. 778414102
DB nr. 1915717
Korpusfarve Mørk grå
Nettovægt 0,23 kg
Bruttovægt 0,25 kg
Emballage højde 27 cm
Emballage bredde 22,50 cm
Emballage dybde (længde) 3,70 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig