Calidris / Luna / You

Bubble lampe til spejl

Forkæl dig selv med den sofistikerede og funktionelle Bubble lampe fra Dansani – det perfekte supplement til dit badeværelse. Denne elegante runde lampe med en sort fatning er designet med fokus på stil og alsidig belysning, der passer til moderne behov. Bubble lampen er skabt specielt til at blive monteret på spejle, hvilket gør den til den ideelle løsning for et opgraderet badeværelsesdesign. Lampen kan justeres i alle retninger, så du kan få lige præcis den belysning du ønsker ned over spejlet og håndvasken på badeværelset. Den runde form skaber en visuel balance og tilføjer samtidig en tidløs elegance til rummet.

Valgt
Sort mat

190304470

Pris
990 kr.

GTIN (EAN) 5713804603395
VVS nr. 790114111
DB nr. 2388365
Korpusfarve Sort mat
Højde 12 cm
Bredde 12 cm
Dybde (længde) 12 cm
Volumen 1,73 dm³
Nettovægt 0,26 kg
Bruttovægt 0,35 kg
Afbryder Ingen
El-type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Lysspecifikation 5, 5W LED
RA 95
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 15 cm
Emballage dybde (længde) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig