Mido+

Cappella håndvask

Cappella håndvasken er en praktisk og flot håndvask. Den er lavet af slidstærkt sanitetsporcelæn, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Denne håndvask har et let afrundet design foran, og da den både er enkel og moderne, passer den derfor perfekt ind i et hvilket som helst badeværelse. Med Cappella håndvasken får du den perfekte løsning, der bringer elegance og funktionalitet sammen i dit daglige badeværelsesliv.

Vælg farve
Valgt
Hvid blank

535905003

Pris
1.810 kr.

GTIN (EAN) 5708877569617
VVS nr. 780927110
Korpusfarve Hvid blank
Højde 8,50 cm
Bredde 52 cm
Dybde (længde) 40 cm
Volumen 17,68 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 12,43 kg
Bruttovægt 13,44 kg
Breddetolerance -5/+5, 2 mm
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 22 cm
Emballage bredde 56 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig