Luna / You

Circle bordstående håndvask

Den bordstående vask Bowler inkarnerer organisk skønhed. Fremstillet af førsteklasses sanitetsporcelæn, omfavner denne vask en blød og rund form, der minder om en elegant cirkel. Bowler vasken tilføjer en beroligende og naturlig elegance til dit badeværelse, og dens design stråler af harmoni og balance.

Valgt
Hvid blank

101205003

Pris
2.220 kr.

GTIN (EAN) 5713804390431
Korpusfarve Hvid blank
Højde 12 cm
Bredde 36 cm
Dybde (længde) 36 cm
Volumen 15,55 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 7 kg
Bruttovægt 8 kg
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 0
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig