Calidris / Luna / You

Corona spejl med lys og lysstyring

Få mere end bare et spejl med det ovale Corona spejl med lysstyring. Dette ovale spejl tilbyder ikke kun en smuk refleksion, men også personlig belysning. Spejlet har en smuk baggrundsbelysning, og den integrerede lysstyring giver dig mulighed for at tilpasse lysets intensitet efter behov. Skab den perfekte atmosfære, uanset om det er tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Oplev både funktionalitet og æstetik med dette smukke spejl.

Valgt
Spejl

95950

Pris
4.075 kr.

GTIN (EAN) 5713804635167
VVS nr. 780986650
Korpusfarve Spejl
Højde 105 cm
Bredde 50 cm
Dybde (længde) 3 cm
Volumen 15,75 dm³
Nettovægt 6 kg
Bruttovægt 7,30 kg
Afbryder Touch
Belysningstype Integreret lys
El-type 12V lysstyring
Energiklasse D
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2,840 lm
Lysspecifikation 20W LED
RA 90
Emballage højde 110 cm
Emballage bredde 56 cm
Emballage dybde (længde) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig