Luna / You

Cube bordstående håndvask

Den imponerende Cube bordstående vask fra Dansani udstråler minimalistisk raffinement. Fremstillet af førsteklasses sanitetsporcelæn, kombinerer denne vask en enkel, kasseformet æstetik med funktionalitet. Cube tilføjer en subtil elegance til dit badeværelse, og det rene design giver rummet et moderne og strømlinet udtryk.

Valgt
Hvid blank

101305003

Pris
2.220 kr.

GTIN (EAN) 5713804390448
Korpusfarve Hvid blank
Højde 12 cm
Bredde 50 cm
Dybde (længde) 42 cm
Volumen 25,20 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 14 kg
Bruttovægt 15 kg
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 55 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig