Calidris / Luna / You

Flexible hylde

Dansani Flexible hylde er en flot, sort hylde med 2 medfølgende glashylder. Hylden er – som navnet antyder – ganske fleksibel. Du kan nemlig bruge den ligesom det passer dig. Du kan bruge begge glashylder på én gang, eller du kan nøjes med at bruge en enkelt. Ved at bruge begge hylder får du en hylde med god opbevaringsplads. Bruger du i stedet kun én glashylde, kan du bruge hylden til at hænge et håndklæde, eller vende hylden om og bruge den til opbevaring af vatrondeller, cremer osv. uden at det vælter.

Valgt
Sort

190304370

Pris
825 kr.

GTIN (EAN) 5711112906405
DB nr. 2076579
Korpusfarve Sort
Højde 12 cm
Bredde 39,60 cm
Dybde (længde) 12 cm
Volumen 5,70 dm³
Antal hylder 2 stk.
Nettovægt 0,86 kg
Bruttovægt 0,86 kg
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig