Mido+

Forstørrelsesspejl til spejlskab

Forstørrelsesspejlet er en praktisk tilføjelse til dine daglige rutiner. Med en forstørrelse på 5 gange giver det dig en klar og detaljeret visning, der er ideel til at lægge makeup eller anden ansigtspleje. Dette forstørrelsesspejl kan nemt tilkøbes som en tilvalgsmulighed til dine spejlskabe og giver dig ekstra funktionalitet og nøjagtighed i din badeværelsesrutine. Forstørrelsesspejlet sættes på indersiden af lågen i spejlskabet, du skal bare være opmærksom på hyldernes placering, når du sætter spejlet op.

Valgt
Alu look

190040310

Pris
235 kr.

GTIN (EAN) 5708877013288
VVS nr. 780939715
DB nr. 1529924
Korpusfarve Alu look
Højde 15 cm
Bredde 15 cm
Materiale Glas
Nettovægt 0,08 kg
Bruttovægt 0,11 kg
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig