Calidris / Luna / You

Handy forstørrelsesspejl på fod med lys

Handy makeupspejlet er et rundt spejl, der står på en fod. Du kan derfor have det stående ved makeupbordet, i soveværelset eller i badeværelset – alt efter hvor du mest skal bruge det. Det runde spejl har indbygget LED lys og lysstyring, og det forstørrer hele 5 gange. Spejlet har desuden USB stik, som skal bruges til opladning af det indbyggede batteri. Det tager 3 timer om at lade helt op, og til gengæld kan du så bruge det i 3-5 timer pr. opladning.

Valgt
Alu look

190304390

Pris
995 kr.

GTIN (EAN) 5711112906603
DB nr. 2322641
Korpusfarve Alu look
Højde 30 cm
Bredde 14 cm
Dybde (længde) 14 cm
Volumen 5,88 dm³
Nettovægt 0,69 kg
Bruttovægt 0,89 kg
Afbryder Touch
Kelvin 2100-6500K
Lysspecifikation 4W LED
Emballage højde 35 cm
Emballage bredde 20 cm
Emballage dybde (længde) 20 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig