Luna / Mido+

Hvidpigmenteret plejeolie til træbakker

Den hvidpigmenterede plejeolie til træbakker er den perfekte løsning til at bevare og fornye skønheden i dine træbakker. Denne unikke plejeolie er skræddersyet til at pleje og beskytte træets naturlige karakter, samtidig med at den tilfører en smuk hvidpigmenteret nuance. Olien trænger dybt ind i træfibrene, hvilket giver næring og beskyttelse mod daglig brug og slid.

Valgt
Ingen farve

0191050

Pris
135 kr.

GTIN (EAN) 5708877520380
DB nr. 1438813
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,13 kg
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Luna, Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig