• Forside / 
  • Hylder / 
  • Illumi hylde med lys, stikkontakt, 2 x USB og håndklædeholder
Calidris / Luna / You

Illumi hylde med lys, stikkontakt, 2 x USB og håndklædeholder

Illumi er en unik hylde, kendetegnet ved sin sorte alukant og mørkt tonede glashylder, som er skabt til at komplementere det asymmetriske sæt, hvor Illumi strækker sig ud over møblet og skaber et iøjnefaldende designelement. Illumi hylden er ikke kun et visuelt statement, men den tilbyder også praktiske funktioner, der gør den ideel til badeværelset. De tonede glasstykker kan fjernes, så du kan bruge Illumi som håndklædeholder, og derudover er der lys i hylden, som giver et flot lys ned over din vask og dit vaskeskab. Der er endda elstik i hylden, så du nemt kan oplade din eltandbørste eller bruge barbermaskinen lige dér ved håndvasken. Illumi hylden integrerer luksus og brugervenlighed på dit badeværelse. Denne hylde er mere end blot en opbevaringsløsning; den er en nøje udvalgt designoplevelse, der kombinerer æstetik med funktionalitet og skaber et badeværelsesmiljø, der er både smukt og praktisk.

Valgt
Sort mat

190304811

Pris
4.080 kr.

GTIN (EAN) 5713804625168
Korpusfarve Sort mat
Højde 8 cm
Bredde 140 cm
Dybde (længde) 10 cm
Volumen 11,20 dm³
Nettovægt 3,20 kg
Bruttovægt 4,80 kg
Afbryder Ingen
El-type 12V lysstyring
Energiklasse F
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1,552 lm
Lysspecifikation 14W LED
RA 90
Emballage højde 13 cm
Emballage bredde 145 cm
Emballage dybde (længde) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig