Luna / You

Kantate dobbelt håndvask

Kantate håndvasken er fremstillet af slidstærkt sanitetsporcelæn, der kombinerer skønhed med holdbarhed. Det ovale bassin og de lige linjer skaber en visuel kontrast, der tiltrækker opmærksomhed uden at dominere rummet. Det smarte design giver også god plads omkring bassinet, hvilket tilføjer ekstra funktionalitet. Kantate håndvasken er det ideelle valg for dem, der søger en enkel og stilfuld tilføjelse til deres badeværelse, der leverer både æstetik og praktisk anvendelighed.

Valgt
Hvid blank

531922003

Pris
7.290 kr.

GTIN (EAN) 5708877509132
DB nr. 1425218
Korpusfarve Hvid blank
Højde 1,80 cm
Bredde 121 cm
Dybde (længde) 45,50 cm
Volumen 9,91 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 20,40 kg
Bruttovægt 23,60 kg
Breddetolerance -5/+12, 1 mm
Enkelt Dobbelt Dobbelt
Hanehul 2
Overflade Porcelæn
Emballage højde 16 cm
Emballage bredde 123 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig