Calidris

Konsol i poleret rustfri stål

Med en konsol til dit badeværelsesmøbel fra Dansani Calidris, kan du løfte dit badeværelse til nye højder. Den giver dig nemlig mulighed for at bruge din bordplade som et forlænget bord, som du kan bruge som sminkeplads eller lignende. Konsollen passer perfekt til Dansani Calidris bordpladerne, og understøtter og afslutter hele bordpladen på en smuk og elegant måde.

Valgt
Alu look

641020548

Pris
1.850 kr.

GTIN (EAN) 5711112398088
Korpusfarve Alu look
Højde 40 cm
Bredde 3 cm
Dybde (længde) 51,20 cm
Volumen 6,14 dm³
Nettovægt 2 kg
Bruttovægt 2,10 kg
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig