Luna / You

Minore dobbelt håndvask efter mål

Vi præsenterer stolt Minore håndvasken – en skræddersyet løsning til dit badeværelse. Minore håndvasken er lavet af det solide og holdbare materiale solid surface, hvilket har en tynd og elegant profil. Minore kan her fremstilles på specialmål, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy dit badeværelsesmøbel og layout. Minore håndvasken fra Dansani er symbolet på individualitet og innovation i badeværelsesindretning.

Valgt
Hvid mat

337822503

Pris
19.170 kr.

GTIN (EAN) 5713804331984
Korpusfarve Hvid mat
Højde 1,50 cm
Dybde (længde) 45,50 cm
Materiale Komposit
Nettovægt 42 kg
Bruttovægt 45 kg
Breddetolerance -3/+3 mm
Enkelt Dobbelt Dobbelt
Intervalbredde 220-240 cm
Overflade Solid surface
Emballage højde 20 cm
Emballage bredde 245 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig