Luna / You

Minore dobbelt håndvask

Minore håndvasken er fremstillet af det holdbare materiale solid surface, og forener det bedste af minimalisme og holdbarhed. Denne tynde og stilrene vask tilføjer et moderne touch til dit badeværelse. Minore har et dybt bassin med let afrundede hjørner, hvilket giver et moderne og stilfuldt look. Med sit enkle design og holdbare materiale skaber Minore håndvasken en æstetisk appel og praktisk funktionalitet, der holder i årevis.

Valgt
Hvid mat

337116203

Pris
10.455 kr.

GTIN (EAN) 5713804209597
Korpusfarve Hvid mat
Højde 1,50 cm
Bredde 160,20 cm
Dybde (længde) 45,50 cm
Volumen 10,93 dm³
Materiale Komposit
Nettovægt 25,18 kg
Bruttovægt 28,52 kg
Breddetolerance -0/+3 mm
Enkelt Dobbelt Dobbelt
Hanehul 2
Overflade Solid surface
Emballage højde 16 cm
Emballage bredde 165 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig