Calidris / Luna / You

Modtagerenhed til lamper

Modtagerenheden er afgørende for trådløs styring af Dansani lamper. Med en maksimal tilslutning på op til 5 lamper sikrer modtagerenheden en problemfri og centraliseret kontrol. Du kan herefter styre lyset i hele dit badeværelse og selv bestemme både styrke og temperatur på lyset, som alt sammen justeres på samme tid, når du har installeret modtagerenheden.

Valgt
Hvid

190304330

Pris
795 kr.

GTIN (EAN) 5711112906009
Korpusfarve Hvid
Højde 2,20 cm
Bredde 30 cm
Dybde (længde) 30 cm
Volumen 1,98 dm³
Nettovægt 0,20 kg
Bruttovægt 0,20 kg
Afbryder Ingen
El-type 12V lysstyring
IP Klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 430 lm
Lysspecifikation 5, 1W LED
RA 90
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 9 cm
Emballage dybde (længde) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig