Calidris / Luna / You

Panorama spejl med lys og lysstyring

Panorama spejlet er en imponerende løsning, der kombinerer moderne design og praktisk funktionalitet. Med sit panoramaformat og lys placeret både i top og bund tilbyder det en fantastisk belysning til hele rummet. Uanset om du har behov for en lysere atmosfære eller en mere afdæmpet stemning, giver spejlets lysstyringsfunktion dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine ønsker. Denne kombination af lys og lysstyring skaber en behagelig og funktionel oplevelse i dit badeværelse. Panorama spejlet er et stilfuldt og praktisk valg, der vil tilføre elegance og funktionalitet til ethvert rum.

Valgt
Spejl

93461

Pris
3.355 kr.

GTIN (EAN) 5711112952068
VVS nr. 781498230
DB nr. 2322656
Korpusfarve Spejl
Højde 80 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 3 cm
Volumen 14,40 dm³
Nettovægt 6,45 kg
Bruttovægt 7,65 kg
Afbryder Touch
Belysningstype Integreret lys
El-type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1,518 lm
Lysspecifikation 2 X 5, 9W LED
RA 90
Emballage højde 82 cm
Emballage bredde 62 cm
Emballage dybde (længde) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig